INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROSTOV - BAYERN MUNCHEN

WOW! Jerome Boateng îl ia în râs pe Rummenigge: "Nu așa se critică!"

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 11:15

Jerome Boateng i-a răspuns lui Karl-Heinz Rummenigge, care-l criticase pentru prestațiile slabe din ultima perioadă, totul culminând cu evoluția din partida cu Rostov de săptămâna trecută, pierdută de Bayern, cu scorul de 2-3.

Fundașul central a fost schimbat în minutul 58 în partida din Rusia de săptămâna trecută, după ce a acuzat o accidentare la coapsă. Anterior în meci, acesta greșise la primul gol și provocase penalty-ul care a adus a doua reușită pentru Rostov.

După partidă, Rummenigge nu s-a abținut să critice viața extra-sportivă a fotbalistului, care l-ar împiedica să aibă evoluții mulțumitoare în apărarea bavareză: ”Ne-am descurcat foarte rău în defensivă. Jerome trebuie să se calmeze, să se destindă în afara terenului. Este prea mult.”

”Trebuie să revină cu picioarele pe pământ. Dacă ne uităm la golurile pe care le-am primit în Rusia, nu meritam să câștigăm”, au fost cuvintele președintelui clubului bavarez, care l-au enervat pe fundașul central, campion mondial cu Germania în 2014.

Nu pot decât să râd. Trebuia să-mi spună față în față, așa ar fi fost ok”, a fost răspunsul apărătorului neamț, care nu a putut juca în partida cu Leverkusen din weekend, 2-1 pentru echipa lui Ancelotti, din pricina accidentări suferite în partida din Champions League, conform Marca.

Jerome Boateng este din ce în ce mai implicat în evenimentele extra-sportive în ultimul timp. Acesta și-a lansat recent propria marcă de ochelari și a început o colaborare cu rapper-ul american Jay Z.

8 trofee a câștigat Rummenigge la Bayern Munchen ca jucător și a jucat peste 300 de meciuri pentru bavarezi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paul.o.53
paul.o.53  •  29 Noiembrie 2016, 13:07

Stati ca la Bayern a revenit de vineri Ulli Hönneß in fuctia de presedinte; cu el nu mai indrazneste Boateng sa traga nici un parz.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează