INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

WOW! Guardiola scrie istorie » Statistică fabuloasă în Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 19:07 / Actualizat sambata, 21 august 2021 19:40

Manchester City a învins-o categoric în etapa #2 din Premier League pe Norwich, scor 5-0! „Cetățenii” nu sunt sub nicio formă la prima „abatere”.

Programul + rezultatele rundei #2 din Premier League

Pentru City a marcat și Jack Grealish (22), în premieră. Iar trupa lui Pep Guardiola a avut și un gol anulat de VAR, în minutul 16.

2014este anul în care un jucător a marcat pentru City la debutul în fața propriilor fani în BPL. Lampard, în 2014, versus Chelsea

Balul a fost însă deschis de Krul (7), care și-a introdus mingea în propria poartă. Este pentru prima dată în ultimele 25 de sezoane când prima reușită a lui Manchester City în campionat este de fapt un autogol.

Au mai înscris Laporte (64), Sterling (71) și Mahrez (84).

Pep Guardiola, statistică formidabilă cu Manchester City!

Victoria la 5 goluri diferență obținută de City nu e deloc întâmplătoare. De când Pep Guardiola a venit în Premier League, înaintea sezonului 2016-17, au existat 49 de meciuri în BPL câștigate la cel puțin 5 goluri diferență. Ei bine, echipa lui Pep este responsabilă pentru 23 dintre acestea (47%), conform OptaJoe.

De asemenea, e pentru a 4-a oară când Manchester City marchează cel puțin 5 goluri cu Norwich pe teren propriu în meciurile din Premier League:

  • 5-1 (2011/12) 
  • 7-0 (2013/14) 
  • 5-0 (2019/20) 
  • 5-0 (2021/22)

Și o bilă neagră pentru Manchester City

La primul meci din ultimele 18 luni în care Etihad putea fi ocupat la capacitate maximă, fanii campioanei nu s-au înghesuit să vină pe stadion, multe zone ale arenei fiind goale:

Pep Guardiola, performanțe uluitoare la Manchester City

  • 3 Premier League
  • 4 Cupe ale Ligii
  • 2 Supercupe ale Angliei
  • 1 FA Cup
  • Manchester City e singura echipă din fotbalul englez care a realizat tripla internă: Premier League, FA Cup, Cupa Ligii, în sezonul 2018/19

Pep Guardiola își îndeamnă jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19

Pep Guardiola (50 de ani), antrenorul lui Manchester City, și-a îndemnat jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19.

„Jucătorii trebuie să știe că (vaccinul) îi protejează pe ei, familiile lor și restul societății. Nimeni nu îi poate obliga să o facă, astfel că cea mai bună cale este să le explici care sunt beneficiile de a fi vaccinat, pentru sănătatea lor, sănătatea familiilor și a celorlalți oameni care muncesc aici. După asta, fiecare va decide.

Când toți oamenii de știință, medicii și specialiștii din sănătate spun că vaccinarea este singura soluție pentru a eradica pandemia sau pentru a merge înainte după acești doi ani, cred că ar trebui să ia asta în considerare”, a declarat antrenorul spaniol.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ronaldo și-a decis viitorul! Anunț de ultimă oră: „Hai să clarificăm totul”

Eurogol în Bundesliga: „Nu, nu e Messi sau Maradona” / „Reușita weekendului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  21 August 2021, 23:59

Ia sa faca performanta cu o echipa care nu fura precum Preston sau Portsmouth sau Nottingham sa vedem atunci daca mai e asa bun.

realcf
realcf  •  21 August 2021, 23:33

Performante uluitoare pe naiba! La cati bani a tocat Pep asta trebuia cel putin trofee Uefa Champions League in vitrina cetatenilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează