INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

WOW! Replici dure! Ultrașii lui Napoli, atac dezlănțuit: ”Ești doar un bufon, ai rămas singurul proxenet”

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 12:51

Aurelio De Laurentiis, care le spusese fanilor că ”voi, napolitanii, meritați să vând clubul unui chinez”, a fost pus la zid de tifosii azuri.

Week-end-ul trecut, Aurelio De Laurentiis s-a întâlnit cu fanii lui Napoli.

Criticat, tifosii reproșându-i că a cheltuit mult și nu a cumpărat niciun jucător de top, președintele le-a spus: "Voi, napolitanii, meritați să vând clubul unui chinez! Dar asta nu se va întâmpla. E clubul meu".

ADL i-a pierdut cumpătul și când i s-a reamintit prețul mare al abonamentelor: "Ar trebui să fie de zece ori mai scumpe. Veți vedea ce se va întâmpla după ce stadionul va fi al meu". La final, în clipa în care un suporter i-a zis că vrea trofee, liderul azurilor i-a replicat: "Du-te la Juventus!".

De atunci, ultrașii pregătesc răzbunarea. Iar în această dimineață, au afișat patru bannere uriașe în patru colțuri ale orașului. Toate furibunde. "ADL, dar despre ce jucător de top vorbim... Ești doar un bufon, ai rămas singurul proxenet", a fost unul dintre ele.

Altul, la fel de violent: "Adevărat e că ești un dement, fals e că ești un președinte adevărat! Bufonul ADL". Mesaj care se referea la programul "Adevărat sau Fals", la care De Laurentiis participă zilnic la postul de radio oficial al grupării napolitane.

Și încă două bannere. "Mai bine cu un chinez decât cu un descreierat". Și ultimul: "ADL, respectă orașul! Infam fără demnitate".

91.000.000 €a cheltuit De Laurentiis în campania de transferuri din această vară

3 trofee a cucerit Napoli cu De Laurentiis președinte (din 2004): două Cupe (2012, 2014) și o Supercupă (2014)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  27 Iulie 2018, 17:19
Postat de ucluj2011 pe 27 Iulie 2018, 13:19

Două Cupe și o SuperCupă din 2004 și până acum??? Puțin , foarte puțin!!! Au dreptate fanii.

Din 2004 si pana acum pana si CFR Cluj are mai multe trofee decat Napoli. Chiar si Dinamo. De fcsb nici nu mai vorbim. Mai se si zice ca Napoli e club cu pretentii.

sex.deep
sex.deep  •  27 Iulie 2018, 15:58

Cu siguranta nu este singurul proxenet din oras, in Napoli sunt o gramada de romani !

radumatei
radumatei  •  27 Iulie 2018, 15:33

Astia nu-s fani adevarati! Dupa cite a facut ADL pentru Napoli mai au tupeul sa-l conteste si sa-i reproseze lipsa trofeelor? Fara ADL se zbateau si acum in anonimatul Serie B si jucau cu alde Crotone si Cremonese, nu cu elita mondiala a fotbalului. Sa le dubleze pretul biletelor, ca asta merita acesti nerecunoscatori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează