INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Xabi Alonso, viitor antrenor la Bayern Munchen » Karl-Heinz Rummenigge: „Mi-ar plăcea să revină la club”

Xabi Alonso, Bayern
Xabi Alonso, Bayern

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2019 16:16

Președintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a vorbit despre o eventuală întoarcere a lui Xabi Alonso la echipa germană.

„A fost cel mai bun mijlocaș pe care l-am avut în ultimii ani. Nu era cel mai rapid, dar era cel mai bun strate și cel mai inteligent mijlocaș pe care l-am văzut vreodată. Un jucător minunat, care vorbește patru limbi și mai ales fluent germană. O adevărată personalitate. Un adevărat cavaler.

Mi-ar plăcea să revină la Bayern. Să revină ca antrenor, nu în conducere mă refer. Se formează ca tehnician în Spania acum. Va pregăti echipa U19 a lui Real Madrid sezonul viitor. Cred că va trebui să facem un efort pentru ca el să revină la Bayern pe viitor”, a spus Rummeninge.

Xabi Alonso, 37 de ani, a semnat cu Bayern în 2014, unde a jucat până în 2017, când s-a retras. A câștigat cu nemții o Cupă, trei titluri și o Supercupă a Germaniei.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează