INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Xavi s-a întors la Barcelona! Detaliul remarcat de presa spaniolă i-a entuziasmat pe fanii „blaugrana”

Xavi Hernandez, antrenor Al Sadd // foto: Imago
Xavi Hernandez, antrenor Al Sadd // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 10:33 / Actualizat marti, 18 mai 2021 11:00

Luni, Xavi Hernandez (41 de ani), actualul antrenor de la Al Sadd, s-a întors la Barcelona, în vacanță. Presa catalană notează că fostul mijlocaș ar putea fi succesorul lui Ronald Koeman (58) pe banca „blaugrana”.

Cu un sigur trofeu cucerit în acest sezon, Cupa Spaniei, Barcelona ar putea renunța la Ronald Koeman. Printre favoriții la înlocuirea antrenorului olandez se numără Xavi Hernandez, mijlocașul de legendă al Barcelonei, care în prezent o antrenează pe Al Sadd.

Xavi, în vacanță la Barcelona

Luni, Xavi a aterizat în Barcelona, unde va petrece mai mult de o lună, iar jurnaliștii prezenți la aeroport au remarcat un detaliu interesant. Potrivit AS.com, Xavi s-a întors cu un număr uriaș de bagaje, 22, ceea ce a provocat speculația că nu se va întoarce în Qatar.

Totuși, Xavi și anturajul său neagă că s-ar afla în oraș pentru a negocia cu FC Barcelona: „Nu știu nimic, sunt în vacanță, serios”, a spus legenda „blaugrana”, în timp ce publicația „Diario Ara” anunță că va exista o întâlnire între Xavi și Joan Laporta, președintele Barcelonei, în care aceștia ar urma să discute despre o posibilă colaborare începând cu sezonul următor.

Xavi are contract cu Al Sadd până în 2023, dar înțelegerea sa prevede o clauză care îi permite să meargă la Barcelona fără să fie nevoit să achite vreo sumă, în caz că va fi dorit de clubul „blaugrana”.

Deși în prezent neagă tratativele cu Barcelona, Xavi a mărturisit în trecut că își dorește să antreneze Barcelona într-o bună zi. Înainte ca Ronald Koeman să fie numit antrenor, Xavi fusese contactat de clubul „blaugrana”, căruia i-a spus „nu”, considerându-se nepregătit pentru o asemenea aventură.

767 meciuria jucat Xavi la Barcelona, în cei 17 ani petrecuți la prima echipă catalană

27 de trofeea cucerit Xavi ca jucător la Barcelona. Printre acestea, 8 campionate și 4 Ligi ale Campionilor!

2trofee are Xavi cu Al Sadd ca antrenor: campionatul și Cupa din Qatar, în sezonul 2020/2021

articol de Rareș Tătar

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal în Scoția: jucătorii lui Rangers, acuzați că l-au înjurat pe Papă la petrecere! Cum a reacționat clubul

UEFA a postat un video genial cu Hagi din finala câștigată cu Arsenal, acum fix 21 de ani: „Un talent incredibil”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează