INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAS PALMAS - BARCELONA 1-2

Xavi, categoric: „Bineînțeles că avem argumente. Aveți respect!”. Ce spune despre penalty

Ferran Torres a egalat pentru Barcelona la Las Palmas / Foto: Imago
Ferran Torres a egalat pentru Barcelona la Las Palmas / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 07:15 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 09:43

Barcelona a câștigat cu multă șansă la Las Palmas, scor 2-1, grație unui penalty primit în prelungiri. Dar antrenorul Xavi Hernandez este mulțumit.

După o primă repriză sub așteptări, în care a primit gol repede (12, Munir), Barcelona a câștigat cu șansă în deplasarea cu Las Palmas.

Dispariție ciudată de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz în legătură cu situația jucătorului care a scris istorie
BARCELONA
Dispariție ciudată de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz în legătură cu situația jucătorului care a scris istorie

Ferran Torres a egalat după reluare (55), dar golul victoriei a venit abia în prelungiri. Mai precis, în minutul 90+1, când Gudogan a fost împins în careu, de Sinkgraven, și a primit un penalty pe care tot el l-a transformat, pentru 1-2.

„Este un penalty fluierabil, dar nu este unul sută la sută”

Sinkgraven a fost eliminat, gazdele au protestat, însă degeaba. „Pentru mine este un penalty fluierabil, dar nu este unul sută la sută. Înțeleg perfect că sunt unii care văd că Sinkgraven pune mâna pe adversar fără să împingă efectiv.

Două lucruri sunt clare în această fază. Fundașul își asumă multe riscuri punând mâinile pe spatele lui Gundogan, iar cartonașul roșu, dacă dai penalty, este clar”, a comentat Iturralde González, fost arbitru FIFA, acum analist al cotidianului AS.

Xavi Hernandez: „Este o împingere și este penalty”

Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, nu are nicio îndoială. „Penalty-ul mi se pare clar. Este o împingere și este penalty”, a comentat tehnicianul catalan, care a văzut o victorie meritată a echipei sale, în ciuda problemelor din prima repriză.

„În prima repriză ne-a fost greu, într-adevăr. În a doua am fost buni. Sunt foarte mulțumit de joc. Atitudinea a fost bună. Plec fericit”, a spus Xavi.

Avertismentul lui Xavi Hernandez pentru Robert Lewandowski

În opinia sa, deși se află pe locul 3, la 7 puncte distanță de liderul Real Madrid și de Girona, Barcelona are „argumente de titlu. Primul este că suntem actualii campioni. Aveți respect pentru campioana en titre!".

Fostul internațional a avut un mesaj și pentru Robert Lewandowski, aflat acum în duel pentru titularizare cu nou sositul Vitor Roque: „La mine joacă mereu acela care e mai în formă”. Iar despre accidentarea lui Joao Cancelo susține că „e bine, nu pare grav”.

Mai puteți citi:

Lovitură pentru adversara României la EURO 2024 » Superstarul naționalei s-a accidentat și riscă să rateze CE

Nu s-a văzut la TV: gestul dezgustător al lui Mbappe față de angajatul lui PSG, pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează