INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi a mers în Germania pentru a discuta direct cu Haaland despre transferul la FC Barcelona + Condiția pusă de agentul superstarului norvegian

Erling Haaland/ foto: Guliver/GettyImages
Erling Haaland/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 14:10 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 14:49

Xavi Hernandez (41 de ani), antrenorul Barcelonei, a călătorit marți în Germania, unde s-a întâlnit cu superstarul Borussiei Dortmund, Erling Haaland (21 de ani).

Potrivit Mundo Deportivo, antrenorul catalan i-ar fi explicat norvegianului proiectul Barcelonei pentru viitor, cu scopul de a-l convinge pe atacant să vină pe Camp Nou din vară.

Borussia Dortmund, decizie radicală în Bundesliga: dă afară 11 jucători! Cine sunt „victimele de lux”
GERMANIA
Borussia Dortmund, decizie radicală în Bundesliga: dă afară 11 jucători! Cine sunt „victimele de lux”

Barcelona, eforturi uriașe pentru transferul lui Haaland

Potrivit sursei menționate, Xavi s-a deplasat marți la Munchen pentru a discuta personal cu Haaland, acolo unde atacantul scandinav se recuperează după ultima sa accidentare musculară. Surse apropiate antrenorului Barcelonei nici nu confirmă, nici nu infirmă discuțiile cu Haaland, precizând că este de preferat să nu se vorbească prea mult în public despre acest subiect.

Discuțiile cu jucătorii curtați de club nu sunt o noutate pentru Xavi. Fostul mijlocaș a vorbit cu Dani Alves și Ferran Torres înainte sosirea acestora pe Camp Nou în iarnă.

Întreaga operațiune ar putea depăși 300 de milioane de euro: 75 milioane de euro pentru transfer, 195 de milioane de euro salariul jucătorului pe 5 ani și 40 de milioane de euro comisioane, anunță presa spaniolă.

150 de milioane de euroeste cota lui Erling Haaland, potrivit transfermarkt.com. Norvegianul este al doilea cel mai scump jucător din lume, după Kylian Mbappe (160 de milioane de euro)

Condiția specială pusă de agentul lui Haaland

Mino Raiola, agentul lui Haaland, pune o condiție specială pentru ca transferul norvegianului la Barcelona să se realizeze.

Potrivit Sport.es, ideea italianului este aceea de a-l include în afacere și pe Mazraoui, fundașul dreapta de la Ajax. Marocanul, reprezentat tot de Raiola, rămâne liber de contract în vară, iar celebrul agent vrea să îl ducă în Catalunia, alături de Haaland.

Citește și:

Real Madrid, probleme mari de lot » Un superstar s-a accidentat și e incert pentru returul cu PSG din Liga Campionilor

FC Barcelona, aproape să bată palma cu doi internaționali » Ce jucători așteaptă Xavi pe Camp Nou

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
cornelcc
cornelcc  •  04 Martie 2022, 19:00

CR & avea 60 milioane/an iar Messi 45 + bomusuri!

ripensistu
ripensistu  •  04 Martie 2022, 16:52

Cum sa pleci de la marea BVB la o rusine precum Barcelona?

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2022, 15:31

Asta este exagerare cu 195 de milioane salariul lui Haaland pe 5 ani...ii da salariu 40 de milioane de euro pe an?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează