INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Xavi Hernandez a donat un milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului în Spania

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 14:38

Xavi Hernandez, 40 de ani, a donat un milion de euro de euro pentru lupta împotriva coronavirusului în Spania. 

Fost căpitan al Barcelonei, în prezent antrenor la Al Sadd, Xavi s-a alăturat campaniei Spitalului Clinic din Barcelona și a anunțat că donează un milion de euro.

„Datorită contribuțiilor pe care le primește spitalul, sunt achiziționate echipamente pentru personalul medical și pacienți. Eu și soția mea, Nuria, sprijinim lupta împotriva pandemiei”
Xavi Hernandez

Prestigiosul spital catalan este unul dintre cele care depun un efort imens în lupta împotriva coronavirusului și a demarat această campanie pentru că are nevoie de fonduri și resurse pentru găsirea cât mai rapidă a unui tratament. Donațiile pe care spitalul le primește pot fi în bani, echipamente, mâncare sau cazări la hotel pentru stafful medical, scrie mundodeportivo.es.

Citește și:

Barcelona și PSG pregătesc schimbul verii în fotbalul mondial: Neymar revine pe Camp Nou!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează