INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi face anunțul așteptat de toți fanii Barcelonei: „Îl aștept cu brațele deschise pe Messi”

Lionel Messi, PSG // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi, PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 19:14 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 19:16

Xavi, 42 de ani, antrenorul Barcelonei, îl așteaptă cu brațele deschise pe Leo Messi (34) înapoi în curtea catalanilor. Argentinianul nu se simte în largul lui la PSG.

Eliminat din Liga Campionilor încă din optimile de finală și huiduit de propriii fani la Paris, Messi nu traversează un moment roz al carierei sale. În vară, se despărțea cu lacrimi în ochi de o Barcelona măcinată de datorii pentru a completa un atac de vis la PSG, alături de Neymar și Mbappe. N-a ieșit deloc așa cum și-a dorit însă.

Întrebat la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Real Madrid despre posibilitatea ca Messi să revină pe Camp Nou la vară, Xavi a oferit un răspuns diplomat, din care reiese totuși dorința fostului mijlocaș de a-și antrena prietenul.

Avantaj Barcelona! Karim Benzema, indisponibil pentru „El Clasico”
REAL MADRID - BARCELONA
Avantaj Barcelona! Karim Benzema, indisponibil pentru „El Clasico”

Xavi: „Cât timp sunt la Barcelona, ușa e deshisă pentru Messi”

„Atât timp cât sunt antrenor la Barcelona, ușa este mereu deschisă pentru Messi, chiar dacă vine în fiecare zi să se uite la antrenamente sau doar să vorbească cu mine. 

Ceea ce ne-a oferit este de neprețuit. Este cel mai bun jucător din istorie, dar are contract cu Parisul și nu pot să vorbesc mai multe”, a spus Xavi.

Messi și Xavi au fost colegi la Barcelona între 2005 și 2015, timp în care au câștigat, între altele, 4 Ligi ale Campionilor și 7 titluri în La Liga.

7 aniau trecut de când Messi n-a mai câștigat Liga Campionilor. Se întâmpla în sezonul 2014/15, la Barcelona, ultimul pentru Xavi în Europa ca fotbalist

Am o relație de prietenie cu Messi și vorbim des. I-am trimis un mesaj, să-l încurajez după returul cu Real
Xavi, antrenor Barcelona

Messi și-ar pregăti revenirea la Barcelona

Gerard Romero, jurnalist apropiat de FC Barcelona, suține că Jorge Messi, tatăl lui Lionel, a contactat conducerea clubului catalan cu privire la posibilitatea ca Balonul de Aur să revină la echipa blaugrana!

Jurnalistul Matteo Moretto, citat de Diario AS, a adăugat că Messi s-ar fi săturat deja de PSG și visează la revenirea la Barcelona. Totuși, e greu de crezut că șefii lui PSG ar fi de acord cu plecarea fotbalistului, având în vedere efortul depus pentru transferul Balonului de Aur.

VIDEO »  Primul hat-trick al lui Messi cu Real Madrid

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Fostul acționar al lui Chelsea, discurs dur după ce londonezii au intrat în colaps: „Fanii ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina?”

Mircea Lucescu nu e de acord cu măsurile impuse împotriva sportivilor ruși: „În opinia mea, sportul ar trebui să unească oamenii”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
brazisio
brazisio  •  20 Martie 2022, 00:54

Nici pele nu a castigat nimic cu alta echipa ca a jucat numai la Santos si Cosmos, iar Maradona la 32 de ani era gata

1764415336908197
Tudorica Lucian  •  19 Martie 2022, 22:35

A pierdut mult Messi in lupta cu Pele și cu Maradona pt supremația la vârf datorită faptului ca nu e la fel de bun la PSG ca la Barca și ca nu a câștigat niciun trofeu important cu PSG. O mare dezamagire transferul lui la PSG.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close