INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Opinie tranșantă despre „Balonul de Aur”: „ Victoria lui Messi a făcut dreptate fotbalului”

Leo Messi
Foto: Imago
Leo Messi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 22:26 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 23:11

Xavi Hernandez (41 de ani), antrenorul Barcelonei și fost coleg cu Messi la catalani, și-a exprimat și el opinia despre Gala France Footbal, în care argentinianul a cucerit al 7-lea „Balon de Aur”, în dauna lui Robert Lewandowski.

Tehnicianul Barcelonei este convins că victoria lui Messi este una meritată, în opinia sa, acesta fiind cel mai bun jucător din istorie.

Românii nu recunosc triumful lui Messi! Rezultat covârșitor în sondajul GSP, după al șaptelea Balon de Aur câștigat de argentinian
BALONUL DE AUR
Românii nu recunosc triumful lui Messi! Rezultat covârșitor în sondajul GSP, după al șaptelea Balon de Aur câștigat de argentinian

„Pentru mine, victoria lui Messi a făcut dreptate fotbalului, este cel mai bun din lume și din istorie. Cred că Pep Guardiola a fost cel care a spus că nu e niciodată corect să îl bagi și pe Messi în lupta pentru Balonul de Aur.

Sunt de aceeași părere. Poate Lewandowski l-a meritat și el, dar când au deschis plicul și l-au anunțat pe Messi, mie mi s-a părut corect”, a declarat Xavi potrivit Mundo Deportivo.

Pep Guardiola, după triumful lui Messi: „Și Lewandowski merita trofeul”

Recunoscut ca un mare fan al lui Messi, Guardiola nu contestă victoria argentinianului, dar este de părere că și Robert Lewandowski merita să câștige trofeul.

„Nu va fi niciodată nedrept ca Leo Messi să câștige Balonul de Aur. Este prea bun. Evenimentul servește pentru a face din fotbal o afacere mai distractivă. Aș dori să îi felicit pe Alexia, Pedri și Leo Messi, desigur. Dacă merită sau nu? Nu eu sunt cel care judeca. 

La acest nivel, ultimii patru sau cinci candidați au întotdeauna un nivel foarte înalt și toți ar putea câștiga. Lewandowski, cu tot ce a făcut în ultimul timp ar fi meritat și el să câștige. Dar asta spun, la acest nivel, sunt mai mulți fotbaliști care ar merita premiul”, a spus Guardiola.

VIDEO A meritat Messi „Balonul de Aur”?

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră

„Țeapă” de 30 de milioane de euro pentru Lionel Messi? Balonul de Aur a cumpărat un hotel pentru care există ordin de demolare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
brazisio
brazisio  •  04 Decembrie 2021, 16:39
Postat de 1ianuarie pe 04 Decembrie 2021, 00:14

Dacă nu era la *** ăla qatarez nu mai pupa Messi nici un balon,poate de săpun…

Nu va inteleg pe fanii lui Ronaldo: cand a castigat el a fost pe corect, cand castiga piticul e furaciune. Acelasi sistem de votare, aceasi revista, in celasi timp al anului, voturile publicate (180)– se pot verifica. Care-i baiul ca nu a iesit cine vreti voi? Veziti domnule de treaba. Apropo vezi ca s-au publicat voturile …*** qatarez sa manipulez 180 de ziaristi….

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reteleanu
reteleanu  •  04 Decembrie 2021, 09:13

acuma de la xavi asteapta lumea o parere? :) pai el a mancat paine toata viata alaturi de leo, mna... si paine buna.

1ianuarie
1ianuarie  •  04 Decembrie 2021, 00:14

Dacă nu era la *** ăla qatarez nu mai pupa Messi nici un balon,poate de săpun…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close