INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi nu renunță » Antrenorul Barcelonei, convins că îl poate păstra pe Dembele pe Camp Nou

Xavi nu renunță » Antrenorul Barcelonei, convins că îl poate păstra pe Dembele pe Camp Nou/ foto: Imago
Xavi nu renunță » Antrenorul Barcelonei, convins că îl poate păstra pe Dembele pe Camp Nou/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 16:00 / Actualizat marti, 22 martie 2022 16:07

Ousmane Dembele (24 de ani), extrema franceză, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona și a refuzat propunerile de prelungire venite din partea clubului catalan. Cu toate acestea, Xavi, antrenorul trupei „blaugrana”, este încrezător că îl va convinge pe Dembele să rămână pe Camp Nou.

Potrivit as.com, antrenorul catalan consideră că noul rol al lui Ousmane în echipă poate fi factorul decisiv în decizia acestuia de a continua cu Barcelona. Dembele a devenit titular indiscutabil în ultimele partide, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai trupei „blaugrana” în anul 2022.

Roman Abramovich se reorientează » Vrea să cumpere un alt club pe care să-l transforme într-o forță
CHELSEA
Roman Abramovich se reorientează » Vrea să cumpere un alt club pe care să-l transforme într-o forță

Xavi, încrezător că Dembele va rămâne la Barcelona

Potrivit jurnaliștilor spanioli, relația foarte bună dintre Dembele și Aubameyang ar fi un alt factor care ar putea influența decizia francezului. Cei doi sunt prieteni încă de pe vremea când jucau împreună la Dortmund. De la venirea gabonezului pe Camp Nou, în ianuarie, forma lui Dembele a crescut considerabil. În ultimele 10 meciuri, francezul a oferit 7 pase decisive și a marcat un gol.

Conform sursei menționate, Xavi este foarte încrezător că situația poate fi deblocată în orice moment: îl vede pe Ousmane foarte fericit cu atmosfera din vestiar și îl simte integrat în joc. Marele obstacol rămâne agentul său, Sissoko, care a arătat încă din prima zi că pune banii mai presus de orice altă condiție.

Hristo Stoichkov: „Nu aș reînnoi cu Dembele”

Hristo Stiochkov, legendarul atacant al Barcelonei, este de părere că Dembele nu ar merita să rămână pe Camp Nou, deoarece nu înțelege grandoarea clubului catalan.

Nu aș reînnoi contractul cu Dembelé. Dacă vrea să prelungească, ar trebui să iasă acum și să spună că vrea să rămână. El nu cunoaște istoria clubului. Pentru două, trei meciuri în care joacă bine.... Are calitate și trebuie să profităm de el până la finalul contractului.

-Hristo Stoichkov

Citește și:

Juventus vrea vedeta unei rivale din Serie A » E așteptat să îl înlocuiască pe Dybala

Aubameyang a explicat gestul pe care l-a făcut după ce a marcat în poarta lui Real Madrid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
melcul_furios
melcul_furios  •  22 Martie 2022, 18:04

Tot aud asta cu marele club, marea echipa - nu mai este si nu o sa mai fie mult timp de aici inainte. Totul este ciclic si depinde de bani, echipe ca Milan si United sunt niste fantome astazi pe cand alte echipe sunt mult mai puternice. Exact la fel si Barcelona - este mult in urma echipelor gen City, Bayern si Liverpool iar fanii lor sunt naivi, au batut Real pentru ca aia nu au atacant central pentru ca asteapta dupa Mbappe care o sa vina in vara. Odata ce vine Mbappe si incepe sa joace Camavinga in locul lui Kroos plus Valverde in locul lui Modric si cine stie ce transferuri vor mai face Barcelona o sa aiba probleme in campionat si in CL nu are sanse. Plus, toata forma lor actuala sta in Dembele in Dreapta si Aubameyang care e foarte bun in centru, fara ei ar avea probleme mari.

magic4ever
magic4ever  •  22 Martie 2022, 16:21

Traore trebuia sa fie titular in derby-ul cu Real, Dembele a fost introdus tocmai ca sa i se arate ca este important si poate o sa prelungeasca...dar 99% pleaca, are oferte de 2-3 ori mai mari decat de la Barcelona care nu mai este o echipa mare in momentul asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close