INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Clipe emoționante în Premier League » Căpitanul Ucrainei a marcat și a izbucnit în lacrimi

Yarmolenko, momente emoționante în Premier League » Ucraineanul a marcat pentru West Ham, apoi a izbucnit în lacrimi/ FOTO: Guliver/GettyImages
Yarmolenko, momente emoționante în Premier League » Ucraineanul a marcat pentru West Ham, apoi a izbucnit în lacrimi/ FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 17:57 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 18:22

West Ham a câștigat, azi, acasă, cu Aston Villa, scor 2-1, într-un meci din etapa #29 din Premier League. Atacantul ucrainean al „ciocănarilor”, Andrii Yarmolenko (32 de ani), a deschis scorul în minutul 70 și a izbucnit în lacrimi.

Căpitanul Ucrainei a fost rezervă, a intrat în minutul 52 și a marcat golul de 1-0, după o execuție superbă cu exteriorul piciorului stâng. După această reușită, Yarmolenko a fost înconjurat de colegii săi, a căzut în genunchi și a început să plângă. Atacantul a bifat primele minute pe teren de când țara lui a fost invadată de Rusia.

106 selecțiiși 44 de goluri are Andriy Yarmolenko în tricoul naționalei Ucrainei

Yarmolenko, mesaj acid pentru jucătorii ruși: „Cățelușilor, demonstrați că aveți c...e în viața reală!”

Zilele trecute, Andriy Yarmolenko, căpitanul naționalei ucrainene, le-a cerut internaționalilor ruși să vorbească despre ororile din Ucraina: „Aveți impact asupra oamenilor. Arătați-le ce se întâmplă!”

„Vorbesc în rusă, pentru ca toți cărora le adresez aceste cuvinte să mă înțeleagă. Eu sunt Andriy Yarmolenko, jucător al selecționatei Ucrainei. M-am născut la Sankt Petersburg, dar am crescut în Ucraina și mă consider sută la sută ucrainean. 

Am o întrebare pentru internaționalii ruși. Băieți, de ce stați ca un rahat și tăceți? În țara noastră, oamenii sunt uciși, soțiile noastre, mamele, copiii. Dar voi nu ziceți nimic, nu comentați nimic.”

Știu că unora dintre voi le place să-și dovedească bărbăția, dar acum e timpul să demonstrați că aveți c...e în viața reală. Vă mulțumesc pentru atenție. Glorie, Ucrainei!

- Andriy Yarmolenko

West Ham, victorie pe final cu Aston Villa

Spaniolul Fornals a majorat scorul, în minutul 82. Mijlocașul ofensiv a marcat cu un șut din interiorul careului, din pasa lui Behrama, cel care i-a pasat decisiv și lui Yarmolenko.

Aston Villa a redus din diferență în minutul 90, prin Jacob Ramsey. Acesta a reușit să marcheze un gol superb, cu un șut din marginea careului.

După această victorie, West Ham a urcat pe locul 5, cu 48 de puncte, 2 mai puține decât Manchester United, echipa de pe poziția a patra, ultima ce duce în Champions League. Aston Villa rămâne pe locul 9, cu 36 de puncte.

Citește și:

Luis Suarez intervine după ce fanii lui PSG i-au huiduit pe Neymar și Messi » Mesajul uruguayanului
PSG
Luis Suarez intervine după ce fanii lui PSG i-au huiduit pe Neymar și Messi » Mesajul uruguayanului
Iureș în Turcia! Galatasaray a cerut amânarea derby-ului cu Beșiktaș: „Vreți haos?!”
Galatasaray - Beșiktaș
Iureș în Turcia! Galatasaray a cerut amânarea derby-ului cu Beșiktaș: „Vreți haos?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andreimelcul
andreimelcul  •  13 Martie 2022, 23:41
Postat de Clau Alex Berdei pe 13 Martie 2022, 22:14

Este barbat in toata firea.De ce nu-i in Ucraina sa isi apere tara?

Noroc ca prostia nu doare

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  13 Martie 2022, 22:14

Este barbat in toata firea.De ce nu-i in Ucraina sa isi apere tara?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează