INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - BARI

Zarate vede din peluză meciul cu Bari! Ar accepta vreun jucător din Liga I o astfel de propunere?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Mauro Zarate a acceptat propunerea liderilor din Peluza Nord a Stadio Olimpico de a urmări din mijlocul ultraşilor laziali partida cu Bari din acest weekend.

Suspendat două etape după ce l-a înjurat pe arbitrul Christian Brighi săptămîna trecută, Zarate a primit invitaţia de a li se alătura fanilor şi, în mod surprinzător, a fost de acord să trăiască la aceeaşi intensitate cu ultraşii biancocelesti urmmătorul joc din Serie A.

Chiar dacă membrii Curva Nord au avut mai multe luări de poziţie împotriva preşedintelui Claudio Lotito, Zarate i-a considerat mai importanţi decît relaţia cu oficialii clubului şi va fi alături de ei pentru a-şi susţine coechipierii.

Crezi că vreun fotbalist de la echipele de top din Liga I ar accepta invitaţia de a sta în peluză la un meci?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
 •  13 Martie 2010, 11:35

pai au fost ogararu,florentin petre si in 2004 dupa un meci steaua-alba iulia 3-0 a fost meme stoica si rica neaga in peluza nord

 •  13 Martie 2010, 07:26

sa stea jiji in sud in galerie...........hahahahahahahahahahahahahahaha.........

lucell
lucell  •  13 Martie 2010, 03:54

e vb de razboiul dintre coducere si fani...nu sunt sigur dar cred ca ogararu e singurul din romania care a facut asta.cate conduceri au fost contestate de fani ..faceti calcul apoi o scurta analiza!nu vreau sa cred ca nu intelegeti nici macar un text de 19 randuri dragi consateni:)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează