INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPANIE

Campanie pentru aducerea lui Zdanek Ondrasek, fostul atacant de la FCSB » Câți bani au strâns fanii

Fanii norvegienilor de la Tromso strâng bani pentru a-l aduce pe Zdenek Ondrasek (32 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB.
Fanii norvegienilor de la Tromso strâng bani pentru a-l aduce pe Zdenek Ondrasek (32 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 20:14 / Actualizat sambata, 21 august 2021 20:14

Fanii norvegienilor de la Tromso strâng bani pentru a-l aduce pe Zdenek Ondrasek (32 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB. 

Cehul Zdenek Ondrasek a rezistat doar 3 meciuri la FCSB. Finanțatorul Gigi Becali l-a luat rapid în colimator și i-a oferit posibilitatea de a deveni jucător liber de contract. Ondrasek este dorit intens de Tromso, club din prima ligă a Norvegiei, pentru care a mai evoluat între 2012 și 2016.

Tromso nu traversează o perioadă bună din punct de vedere financiar, așa că fanii au sărit în ajutor. Au lansat o campanie de strângere de fonduri, pentru a-i putea satisface pretențiile lui Ondrasek. Până în acest moment s-au strâns aproximativ 5.000 de euro. 

Fanii lui Tromso strâng bani pentru transferul lui Ondrasek

„Toți banii vor fi donați lui Tromso pentru a ajuta clubul să-l aducă acasă pe Zdenek Ondrasek. Dacă părțile nu se înțeleg, banii vor merge la club pentru alte proiecte. Tromso se luptă la retrogradare în campionat și are parte de o toamnă dificilă, iar obiectivul este acela de a economisi pentru a avea parte de un sezon bun la anul.

De-a lungul verii, clubul a căutat întăriri, iar un marcator ar fi fost cel mai important. Fostul jucător al lui Tromso, Ondrasek, s-a despărțit de fostul său club, iar Tromso vrea să-l aducă acasă pe atacantul care a jucat în perioada 2012-2015. Atacantul este urmărit de mai multe cluburi și are oferte mai bune din punct de vedere financiar.

Dar în fotbal orice se poate întâmpla. Din câte am înțeles, Zdenek Ondrasek vrea să se întoarcă la Tromso, dar în acest moment este o diferență prea mare din punct de vedere financiar”, se arată în petiția fanilor lui Tromso

14este locul ocupat de Tromso în prima ligă norvegiană, una în care evoluează 16 echipe

VIDEO Ivan Mamut, soartă similară cu Zdenek Ondrasek la FCSB? „Nu se pliază, acolo trebuie altceva”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Celebrul Joseph Minala, controversatul mijlocaș al lui Lazio, e în România și urmează să semneze!

Ronaldo și-a decis viitorul! Anunț de ultimă oră: „Hai să clarificăm totul”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
fuller
fuller  •  22 August 2021, 04:29

Pai Ondrasek a luat deja, pentru minutele la FCSB, o suma impresionanta, cu cinci zerouri, conform contractului. Are bani acum ca sa mai lase de la el, daca vrea sa joace din dragosre pentru club. Ca sa isi demonstreze dedicatia.

realcf
realcf  •  21 August 2021, 23:25

Cum naiba, altii strang bani, dar tot Gigi e omul rau? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează