INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane izgonește un talent U21 spaniol de la Real Madrid! Răspuns dur primit: „Nici eu nu vreau să lucrez cu tine”

Dani Ceballos, cu fața, foto: Guliver/gettyimages
Dani Ceballos, cu fața, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 11:15

Dani Ceballos (22 de ani, mijlocaș) a fost anunțat de Zinedine Zidane (46 de ani) că nu mai intră în planurile sale pentru noul sezon de la Real Madrid, deși este unul dintre cei mai interesanți tineri jucători spanioli din ultimii ani.

Într-o discuție purtată în contradictoriu cu Zidane, în ziua când francezul revenea la Madrid, pe 12 martie, când a fost înștiințat că nu contează pe el, Ceballos i-ar fi răspuns destul de dur antrenorului: „Nu e nicio problemă, Mister. Nici eu nu vreau să lucrez cu tine!”.

Dani Ceballos joacă în aceste zile pentru „naționala” U21 a Spaniei la Campionatul European de tineret, iar aseară, în înfrângerea Spaniei contra Italiei, scor 1-3, a înscris un gol splendid (VIDEO AICI).

34 de meciuriare Ceballos în total în sezonul trecut pentru Real Madrid

16.500.000 de euroa fost suma de transfer plătită de Real Madrid lui Betis pentru Dani Ceballos în iulie 2017

*știre de Alex Barbu

Citește și:

 Echipa cu cel mai bogat patron din lume joacă în liga secundă! Pe acolo a trecut și Lăcătuș

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  17 Iunie 2019, 19:29

DACA IN PRIMUL MANDAT ZIDANE L-A GASIT DIN NEANT PE CASEMIRO CARE A SALVAT REALUL , ACUM A FACUT GRESEALA DUPA GRESEALA , CELE MAI MARI FIIND INDEPARTAREA LUI BALE SI PRELUNGIREA CONTRACTULUI CU TONY KROSS .....!!!!! ACESTE 2 MUTARI SCOATE REALUL DE PE PODIUM ......!!!!!! TONY KROSS A FOST SI VA FI VERIGA SLABA A REALULUI SI SIMPLA LUI PREZENTA REDUCE POTENTIALUL ECHIPEI CU 25 % ....!!! CU SIGURANTA NOUA ERA ZIDANE VA FI UN MARE DEZSTRU ...!!!!

mosvasile
mosvasile  •  17 Iunie 2019, 14:35

Zidane a preluat pe Real Madrid- la turatie maxima-de la Ancelotti-si s-a pomenit...mare antrenor!Iar acum o sa-l usture pielea pe Florentino Perez,la pretentiile lui Zidane de a aduce petarde ca Hazard si Pogba!Plus ca a scos din lot tineri ca Ceballos sau Reguilon!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează