INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane își laudă un jucător de la Real, după 2-1 cu Granda: "Ne-a dat viață"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 00:00

Real nu mai cîștigase departe de Madrid din 29 noiembrie. Și, după 1-1 cu Betis la Sevilla, echipa lui Zidane aștepta și la Granada finalul cu teamă. Era tot 1-1 duminică, în minutul 84.

Atunci, croatul Modrici a tras de la 25 de metri și mingea s-a oprit în vinclu: 2-1 blanco! "Modrici ne-a dat viață cu acest golazo", a declarat antrenorul albilor, care are acum 4 meciuri cîștigate și un egal (golaveraj 19-3). VIDEO: Vezi AICI golul!

"Înaintea partidei, Zidane m-a sfătuit să șutez mai mult. A avut dreptate", i-a mulțumit lui "San Modrici", așa cum l-a numit Gazzetta dello Sport.

Celălalt gol l-a marcat Benzema, golgeterul madrilenilor, cu 23 de reușite în 22 de partide jucate în toate competițiile.

O singură veste proastă duminică: Marcelo s-a accidentat (primul diagnostic, luxație la umărul drept) și va lipsi mai multe meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează