INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MISTER DEZLEGAT

"Zidane l-a lovit pe Materazzi din cauză că se certase cu soţia!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2010 00:00

După mai bine de patru ani de la finala CM 2006, apare o nouă explicaţie a gestului golănesc comis de starul francez în meciul cu Italia. Dezvăluirea îi aparţine jurnalistei Besma Lahouri, cea care a lansat recent pe piaţă biografia "Zidane, viaţa secretă" şi care a vorbit la showul TV Chiambretti Night.

 

"Cu o zi înaintea finalei, Zidane s-a certat cu nevasta, au fost motivele lor private, iar în ziua meciului nici nu a purtat verigheta şi era foarte nervos şi încordat. Lucrurile nu mergeau bine la echipă, a ratat al doilea gol şi primul care l-a supărat, în cazul de faţă Materazzi, a primit un cap în piept", a povestit ziarista. Lahouri a mai spus că Zidane avea pregătit un maiou special, pe care voia să-l arate în caz de succes de sub tricoul de joc. Era o dedicaţie specială pentru Juventus, Italia, antrenori şi părinţi, pe care dorea s-o etaleze cînd făcea turul stadionului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
stansorin
stansorin  •  14 Octombrie 2010, 01:11

Cum sa nu! Pentru "ei" e permis "orice"! Nu conteaza ce fac, cum, unde, de ce... . Doar sunt "ei"! Dar si 'ei" au limite! Si inca foarte mari! Vezi altul ca el, care vrea statui,ca e "cel mai bun de-a lungul tuturor timpurilor" ca e facut doar din trofee,desi, vorba unora, are mai putine decat un fundas, care si-a mai si permis sa ia titlul de fotbalistul anului de 6 ori, 4 consecutivi, in aceeasi perioada existentiala!Evident, vorbesc de Hagi vs Pop

iznogoud
iznogoud  •  14 Octombrie 2010, 00:35

pacat ca nu a reusit sa castige. singurul lucru pe care il regret e ca nu l-am vazut a 2-a oara campion mondial.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close