INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane vrea să transfere un mijlocaş de 25 de ani! Francezul îl doreşte pe Thiago la Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 22:18

Real Madrid vrea să-l transfere pe Thiago Alcantara de la Bayern Munchen. Fotbalistul este dorit cu insistență de antrenorul Zinedine Zidane.

Presa spaniolă scrie că tehnicianul francez şi-a încercat norocul şi în trecut pentru a-l aduce pe Thiago la Madrid, dar fără succes. În vară, pregătește o nouă ofertă.

Alcantara se află sub contract cu Bayern Munchen până în 2019 şi început negocerile pentru prelungirea înțelegerii, ceea ce face ca misiunea madrilenilor să fie destul de grea.

Zidane şi-l doreşte pe Alcantara pentru a putea să suplinească eventualele plecări ale lui James Rodriguez şi Isco Alarcon, cei doi mijlocaşi fiind nemulţumiţi de statul de rezervă în cadrul echipei din capitală.

Bayern a anunţat că nu este dispusă să negocieze vânzarea lui Thiago. Barcelona, fostul club al lui Thiago Alcantara a oferit 90 de milioane de euro pentru repatrierea fotbalistului spaniol, dar nemţii au refuzat această ofertă.

Mijlocaşul a fost cumpărat de formaţia bavareză în 2013 de la Barcelona în schimbul a 25 de milioane de euro şi a obţinut trei titluri cu Bayern în Bundesliga.

Thiago a jucat în 33 de meciuri din acest sezon şi a marcat şapte goluri, plus alte şapte pase decisive în toate competiţiile.

sursa: sport-english.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează