INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

FOTO Zinedine Zidane, discurs de campion, după remiza cu Getafe: „Ești înfrânt doar când abandonezi lupta! Sunt mândru de jucătorii mei”

Real Madrid a scos doar un punct pe terenul lui Getafe, scor 0-0, și pierde teren în lupta pentru titlu din Spania. Zinedine Zidane (48 de ani) a vorbit la superlativ despre prestația elevilor săi. +7   FOTO
Real Madrid a scos doar un punct pe terenul lui Getafe, scor 0-0, și pierde teren în lupta pentru titlu din Spania. Zinedine Zidane (48 de ani) a vorbit la superlativ despre prestația elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 10:09 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 10:23

Real Madrid a scos doar un punct pe terenul lui Getafe, scor 0-0, și pierde teren în lupta pentru titlu din Spania. Zinedine Zidane (48 de ani) a vorbit însă la superlativ despre prestația elevilor săi. 

Zinedine Zidane a trimis o formulă improvizată pe „Coliseum Alfonso Perez”. Au lipsit Ramos și Varane, fundașii centrali titulari, sau Kroos și Casemiro, două dintre piesele-cheie din linia mediană. Golgeterul Benzema a fost și el introdus târziu, în minutul 65. Antrenorul francez a lăudat prestația formației sale. 

Zidane, după Getafe - Real: „Ești înfrânt doar când abandonezi lupta”

„Vom depăși această situație. Nu avem limite! Vom continua să luptăm până la finalul sezonului. Din punct de vedere mental stăm foarte bine. Trebuie doar să ne odihnim și să mergem mai departe. Trebuie să îmi felicit jucătorii! Sunt mândru de ei.

Tinerii pe care i-am folosit au un viitor strălucit. Sunt jucători excelenți. Chust a făcut un meci mare. Puștii care vin din Academie sunt mereu pregătiți. Sunt fericit pentru toți elevii mei. Ești înfrânt doar atunci când abandonezi lupta, restul e o călătorie!”, a spus Zidane, conform Marca. 

Atletico, Real și Barcelona luptă pentru titlu

Atletico Madrid a câștigat categoric duminică, 5-0 cu Eibar, și e sigură că își va păstra poziția de lider și la finalul etapei cu numărul 31 din La Liga. Real o urmează, cu 67 de puncte. Barcelona pare în acest moment principala contracandidată. Catalanii sunt la 5 lungimi în spate, cu un meci mai puțin disputat. La începutul lunii mai, Barcelona întâlnește trupa lui Simeone pe Camp Nou.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Liga Campionilor și Europa League riscă să fie suspendate » UEFA pregătește contraofensiva, după anunțul oficial al Super Ligii Europei

FOTO Dezastru pentru Juventus » A pierdut cu Atalanta și poate rata Liga Campionilor! Cristiano Ronaldo are bagajele făcute

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează