INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zinedine Zidane nu pierde timpul » Real Madrid îi vrea pe Nicolo Zaniolo și pe Julian Brandt, după ce l-a luat pe Militao de la Porto

Zaniolo în duel cu Ștefan Radu FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Zaniolo în duel cu Ștefan Radu FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 12:10

Nicolo Zaniolo, mijlocașul ofensiv de 19 ani al celor de la AS Roma, și Julian Brand, „decarul” de 22 de ani de la Leverkusen, sunt țintele lui Zinedine Zidane pentru perioada de transferuri din vară.

Zaniolo a debutat în tricoul Romei chiar într-un meci pe Santiago Bernabeu, în grupele Ligii Campionilor, pierdut 0-3 cu Real Madrid. Zidane pare să fi urmărit atent evoluția puștiului italian și l-a adăugat pe lista scurtă de achiziții din vară. Madrilenii sunt dispuși să plătească 60 de milioane de euro, anunță Corriere dello Sport.

Zaniolo a marcat 5 goluri și a oferit două pase decisive în acest sezon, fiind recompensat cu selecția la prima reprezentativă a Italiei.

I-a explodat cota

În iunie 2018, înainte de transferul de la Inter la Roma, Zaniolo era cotat la doar un milion de euro. În acest moment, mijlocașul valorează 40 de milioane de euro pe transfermarkt. 

Julian Brandt, transferul-surpriză

Julian Brandt, mijlocaș ofensiv de 22 de ani de la Leverkusen, este altă țintă a lui Zidane. Mutarea surprinzătoare a fost anunțată astăzi de As, cotidianul de casă al madrilenilor. Suma de transfer ar fi de 25 de milioane de euro, mult sub cota de piață a fotbalistului.

De văzut dacă Zidane va cere să-i fie aduși ambii fotbaliști, având în vedere că au un profil asemănător, sau dacă va alege doar unul dintre ei.

Zilele trecute, Real Madrid a oficializat primul transfer din noul mandat al antrenorului francez: brazilianul Militao de la Porto, adus pentru 50 de milioane de euro, vine de la vară și poate evolua ca stoper sau fundaș dreapta. 

23 de selecțiiîn prima reprezentativă a Germaniei are Julian Brandt

45.000.000 €este cota lui Brandt conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Real Madrid a bifat primul transfer în era lui Zinedine Zidane » 50 de milioane de euro vor plăti spaniolii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează