INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 1-1

Zinedine Zidane s-a enervat la conferință: „Dacă mă întrebi de trei ori același lucru, da, probabil că asta s-a întâmplat”

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 09:52 / Actualizat marti, 02 martie 2021 10:01

Real Madrid a făcut egal cu Real Sociedad, 1-1, și a pierdut 22 de puncte în acest sezon. Zinedine Zidane, antrenorul francez al madrilenilor, a schimbat sistemul după pauză, un sfert de oră, perioadă în care adversarii au înscris. 

Campioană anul trecut, Real nu poate lega două titluri. Nu a mai reușit această performanță din 2007-2008 și, foarte probabil, nu va fi „dublă", nici în 2020-2021. Prea mulți accidentați, permanent, Benzema, Ramos și Carvajal luni, prea multe puncte pierdute, 22 în total până acum, 11 numai acasă. Un meci la Madrid, pe o arenă mică, la centrul sportiv Valdebebas, și fără spectatori, nu îi mai ajută pe „blancos".

Zinedine Zidante:  „Nu eram mulțumit de presiune"

Jurnaliștii de la Marca îl învinovățesc pe Zidane pentru pasul greșit cu Sociedad. La pauză, a schimbat sistemul, a trecut de la 4-3-3 la 3-5-2, retrăgându-l pe Casemiro și avansându-i pe Lucas și Mendy, dar a revenit la 4-3-3 după numai un sfert de oră. Prea târziu. Portu deschisese scorul pentru basci, primul gol primit de madrileni după o lună în toate competițiile. Nu a mai putut întoarce scorul. Doar un egal în ultimele minute (Vinicius, 89).

+8 FOTO

Antrenorul a încercat să explice modificarea tacticii la pauză. „Am mutat astfel pentru că nu eram mulțumit de presiunea pe care o făceam", a declarat ZZ. Un reporter a vrut să afle chiar de la francez dacă schimbarea sistemului a afectat echipa luni. A fost insistent și, în cele din urmă, a obținut un răspuns.

Zidane s-a enervat: „Decizia mea a influențat negativ jocul lui Real? Dacă mă întrebi de trei ori același lucru, da, probabil că asta s-a întâmplat". 

VIDEO Toni Kroos, neamțul cu cele mai multe meciuri la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Corupție, gherilă online și spălare de bani! Acuzațiile la adresa șefilor Barcelonei sunt năucitoare

Real Madrid dorește un jucător de la Liverpool, dar nu și-l permite! Fostul președinte a spus tot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează