INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Zlatan ar putea reveni la Manchester într-o funcție inedită » Ce i se pregătește suedezului

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat joi, 17 august 2017 11:45

Surse apropiate lui Manchester United spun că Jose Mourinho l-ar vrea pe Ibrahimovic înapoi în Anglia, dar ca antrenor secund, dată fiind experiența adunată în aproape 20 de ani de carieră.

Presa din Albion notează că suedezul va primi un post pe banca lui United de îndată ce se hotărăște să agațe ghetele în cui, iar conducătorii diavolilor deja au început să negocieze un potențial contract.

Ibra a jucat ultimul meci pentru Manchester United în aprilie, în semifinala de Europa League, contra lui Anderlecht, atunci când a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului drept, iar după expirarea contractului, în iunie, cele două părți au început tatonările pentru semnarea unui nou contract, de îndată ce atacantul va fi complet refăcut.

Mourinho și-l dorește și el pe Zlatan și îi pregătește acestuia un rol mult mai important decât a avut în trecut. Lusitanul îl vede pe suedez ca un liant între jucători și staff-ul tehnic, poziție asemănătoare cu cea avută de Didier Drogba, în vremea în care The Special One antrena pe Stamford Bridge.

Venit liber de contract de la PSG în vara anului trecut, Ibrahimovic a marcat 28 de goluri în 46 de partide pentru echipa lui Mourinho, mult peste ce așteptau oamenii de fotbal din Anglia, care credeau că vremea suedezului ajuns la 35 de ani a trecut.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează