INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - TORINO 2-0

FOTO Zlatan Ibrahimovic a „șocat” la ultimul meci din Serie A » Gestul suedezului face înconjurul planetei

Sursă foto: @433 Twitter +2   FOTO
Sursă foto: @433 Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 13:13 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 13:43

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani), superstarul lui AC Milan, continuă să-și împingă limitele corpului la maximum. Ultima mostră de flexibilitate a oferit-o în timpul meciului cu Torino de sâmbătă seara, câștigat de echipa sa cu 2-0. 

Suedezul a început meciul pe bancă, fiind trimis pe teren în minutul 85. Zlatan venea după o accidentare care l-a ținut pe tușă în ultimele săptămâni, iar Pioli n-a vrut să riște și nu l-a titularizat pe unul dintre cei mai constanți jucători ai „diavolilor” din acest sezon. 

Totuși, Ibra s-a distrat de minune pe marginea terenului. Camerele TV au surprins cum atacantul suedez efectează unele mișcări de încălzire cu totul neobișnuite pentru un fotbalist.

FOTO Ibrahimovic, în acțiune la meciul cu Torino

  • Sursă foto: @433 Twitter

AC Milan, victorie cu Torino. Ibrahimovic a intrat în minutul 85

AC Milan va rămâne lider și după etapa #17 din Serie A. „Diavolii” au învins-o pe Torino, scor 2-0, și s-au distanțat la patru puncte de Inter, care are un meci mai puțin. 

Moralul n-a fost la cele mai ridicate cote în echipa lui Stefano Pioli, care abia ce venise după prima înfrângere a sezonului, 1-3 cu Juventus. Eșecul din derby n-a părut s-o afecteze însă pe Milan, care a tranșat partida cu Torino încă din prima repriză.

Milanezii au deschis scorul după 25 de minute, iar la finalizare s-a găsit noul puști minune al „diavolilor”, Rafael Leao. Angajat perfect în careu, portughezul de 21 de ani nu a clipit și a ajuns la trei goluri în ultimele cinci etape. Până la pauză a înscris și Kessie, din penalty, care a reușit în minutul 36 golul ce avea să închidă definitiv tabela.

Pe teren și-a făcut apariția și Zlatan Ibrahimovic, cel care absentase o lungă perioadă din cauza unei accidentări. În minutul 85, superstarul suedez i-a luat locul chiar lui Rafael Leao. 

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Torino 2-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

AC Milan - Torino 2-0. Rafael Leao continuă forma extraordinară! Încă un gol în Serie A, iar Milan rămâne lider

Mircea Lucescu reacționează după ce Șumudică a fost numit „țigan” în Turcia: „Îi lipsește ceva celui care a zis asta” » Ce spune despre antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează