INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Blocat în trafic trei ore, Ibrahimovic a mers cu motocicleta la Sanremo! Duet cu Mihajlovic pe scenă

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 12:08 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 12:28

Suedezul Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a fost și aseară în mare formă. A cântat în duet cu Sinișa Mihajlovic și și-a ironizat colegii, în fața unui campion de fotbal în scaun cu rotile: „Pasezi mai bine ca ei”.

A treia seară la Sanremo l-a avut din nou protagonist pe Ibrahimovic. Suedezul s-a lăsat așteptat și a întârziat aproape 90 de minute, având parte de o aventură. 

Blocat trei ore pe autostradă, din cauza unui accident, i-a cerut șoferului să se dea jos și a făcut autostopul. A rugat un motociclist să îl ajute și a gonit 60 km către scena de la Teatrul Ariston! 

„Nu puteam lipsi de la festivalul meu. Oricum se aplica regula 4. Dacă n-ajunge Zlatan la festival, vine festivalul la el. Am avut noroc că era fan milanist. E prima oară când am condus pe autostradă!", a explicat atacantul de 39 de ani.

Zlatan Ibrahimovic a jonglat pe scenă

Ibra n-a scăpat ocazia să-i ironizeze pe jucătorii lui Pioli, care abia au scos un 1-1 cu Udinese, în momentul în care a fost invitat Donato Grande, campion la fotbal în scaun electronic cu rotile și reprezentant al sportului paralimpic, cu care a jucat mingea pe scenă: „Tu îmi dai pase mai bune decât colegii mei de la Milan". 

Zlatan și-a exersat, destul de timid, și talentul muzical la microfon, făcând duet improvizat cu Sinișa Mihajlovici, antrenorul Bolognei și bunul său amic, pe o melodie a trupei I Nomadi din 1972, „Io vagabondo", alături de prezentatorul Amadeus și Fiorello. Potrivită pentru nestatornicia sa în carieră. 

50.000 de europentru fiecare seară pe scena de la Sanremo încasează Ibrahimovic

Putem ține festivalul și la mine acasă. Orchestra în grădină, soliștii în salon, fetele merg cu mine și pe Achille Lauro îl trimit în garaj să controleze mașinile și să se asigure că nu intră hoții 
- Zlatan Ibrahimovic, atacant Milan
 

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Ibrahimovic la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Man, criticat în presa din Italia: „Ușor ca un fum! Mai puține «floricele», mai multe șuturi” » Ce scriu italienii de Mihăilă după Parma - Inter

Liverpool nu se regăsește în Premier League! Bornă rușinoasă atinsă pentru prima dată în istorie după înfrângerea cu Chelsea

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează