INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIȚIE

Zlatan Ibrahimovic, AMENDAT după ce a ieșit la plimbare cu ultima „bijuterie”: un super Ferrari Monza SP2 de 1,6 milioane de euro!

Zlatan Ibrahimovic a fost amendat. +2   FOTO
Zlatan Ibrahimovic a fost amendat.

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2020 12:08

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), starul lui AC Milan, a condus fără autorizație un Ferrari Monza SP2 pe care a plătit 1,6 milioane de euro. Un supercar creat în doar 499 de exemplare.

Pe 3 octombrie, în ziua când a împlinit 38 de ani, Ibrahimovici a postat pentru cei 42,9 milioane de followers de pe Instagram: „La mulți ani, Zlatan!”. Și o poză ultima sa achiziție. Un supercar pe care și l-a făcut singur cadou. 

Ferrari Monza SP2 de 1,6 milioane de euro, o mașină făcută doar în 499 de exemplare, cu viteză maximă de 300 km/h și care poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde. 

Amendă pentru Zlatan Ibrahimovic

Aflat la Stockholm, chiar înainte să se întoarcă la Milan pentru cele două săptămâni de carantină ce preced reluarea pregătirii, atacantul scandinav a ieșit la plimbare cu noua „bijuterie”. Doar că nu avea autorizație pentru ea. Procesul de înmatriculare nu e încă finalizat.

„Acest autoturism a fost «înghețat» din 30 martie. Nu putea fi condus decât până la cel mai apropiat birou de inspecție. Altfel, era interzis”, a declarat Mikael Andersson, directorul Agenției Suedeze de Transport. Și Ibra va fi amendat!

VIDEO. Supetrucurile lui Zlatan Ibrahimovic și Paul Pogba

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Imagini cutremurătoare! Ce făcea fotbalistul asasin cu fiul înainte de a-l ucide

BUNDESLIGA. Împotriva lui Bayern fără antrenor! Și-a dat demisia chiar înainte de reluarea sezonului

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează