INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Ibrahimovic, departe de a-și agăța ghetele în cui: „Ar fi fost prea simplu să mă las după ce am câștigat titlul. Am atâtea oferte, dar de ce să mă retrag?”

Zlatan Ibrahimovic // Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 21:04 / Actualizat marti, 21 martie 2023 21:46

Zlatan Ibrahimović (41 de ani) a fost rechemat la naționala Suediei pentru debutul din preliminariile Euro 2024 și continuă și la Milan, cu care a devenit cel mai bătrân marcator din istoria Seriei A, după golul reușit cu Udinese (1-3). Atacantul a povestit în presa din țara sa prin ce a trecut în ultimele două sezoane.

„Eu vreau acel record de vârstă pentru ceea ce fac, nu pentru că aș fi bătrân. Le-am spus și colegilor la antrenament, vă gândiți că sunt un idiot, ce caut eu la vârsta asta aici? Dar timpul zboară și veți înțelege când vă veți apropia și voi de 40 de ani. Vă va cuprinde sigur panica. 

Pentru mine ar fi fost prea simplu să mă las după ce am câștigat lo scudetto. Cu adevărat prea ușor. Chiar și după accidentare nu m-am gândit niciodată să mă retrag. Provocările îmi dau adrenalina de care am nevoie”, a mărturisit Ibra, al cărui contract cu Milan expiră la vară.

Zlatan Ibrahimovic: „Încă mă simt fotbalist”

Zlatan a fost provocat să spună dacă s-a gândit serios la retragere și să accepte o funcție în afara terenului de joc, dar a driblat elegant: „Am atâtea oferte, numai că nu vreau să le iau în considerare, mă simt încă fotbalist. Toți mă întreabă cum mă simt la vârsta mea, însă ar trebui să îi chestionați pe colegii mei de echipă de 20 de ani, cu care joc, ce gândesc despre mine. E prea devreme să privesc spre Euro 2024, încerc să trăiesc prezentul, deși eu sunt trecutul, prezentul și viitorul”.

Lobonț descrie relația de excepție dintre Ibrahimovic și Mitea: „Petreceau foarte mult timp împreună”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Decizie-șoc de la UEFA: maghiarii pot afișa la meciuri steagul Ungariei Mari!

Ce mutare încearcă PSG! Vrea să aducă unul dintre marii antrenori din istorie lângă Messi, Neymar și Mbappe!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  22 Martie 2023, 12:25

M-ati zapacit cu Ibrahimovici asta. E un fel de printisorul Emmanuel von Liechtenstein ăla, care vine in Romania doar sa se distreze cu vietile animalelor salbatice. Mai bine scrieti de Hoban de la CFR care are si el 40 de ani si joaca f. bine. Sper sa nu se retraga pt ca joaca f. bine, nici la fizic nu-i dai varsta asta. Mai e si Sapunaru care are aproape 39 de ani.

Stelian66
Stelian66  •  22 Martie 2023, 07:39

In mix de talent & munca& seriozitate & ambitie . Jos palaria , Ibra !

VanBasten
VanBasten  •  22 Martie 2023, 05:43

Poate invata si Miculescu ceva de la Zlatan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează