INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Zlatan Ibrahimovic, din nou polemic! S-a luat de șefii lui Ajax: „La sfârșitul carierei, aș putea fi director la Ajax. Aș fi mai bun ca toți care sunt acolo”

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 10:25

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez de 37 de ani, mai are contract cu LA Galaxy până la sfârșitul anului 2019 și se gândește la momentul retragerii.

Oriunde ar fi, Zlatan Ibrahimovic e mereu în centrul atenției. Cu jocul său spectaculos și cu declarațiile la fel de efervescente. Atacantul lui LA Galaxy, 37 de ani, a dat un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf și i-a ironizat pe liderii lui Ajax, primul lui club din străinătate.

„La sfârșitul carierei, aș putea fi director la Ajax. Aș fi mai bun ca toți care sunt acolo”, a declarat suedezul.

Acesta și-a amintit și de perioada petrecută la Amsterdam: „M-am simțit foarte bine în Olanda. La început, fanii m-au fluierat, dar au plâns când am părăsit clubul. Am fost «the last man standing»”. 

„Ajax e și acum clubul meu în Olanda, sunt foarte mândru că am jucat acolo. E minunat să văd iar echipa în vârful Europei. A reușit ceea ce nimeni nu aștepta și continuă să lanseze jucători” - Zlatan Ibrahimovici, jucător LA Galaxy

Vezi și:

FOTO Răzvan Marin a debutat la Ajax! Cum a jucat mijlocașul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează