INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zlatan Ibrahimovic îl atacă pe Cristiano: „Mă voi întâlni cu adevăratul Ronaldo în Serie A? În nici un caz! Ronaldo e doar unul, cel brazilian”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 17:53

Zlatan Ibrahimovic, 38 de ani, a acordat un interviu presei din Italia în care a vorbit despre o posibilă revenire asa în Serie A, cel mai probabil la AC Milan.

Întrebat de jurnaliștii de la GQ Italia dacă așteaptă cu interes duelul cu Ronaldo, acesta a răspuns: „Mă voi întâlni cu adevăratul Ronaldo? În nici un caz! Ronaldo e doar unul, cel brazilian”.

Zlatan îl criticase pe Cristiano, 34 de ani, și la începutul anului: „De ce nu a ales un club de ligă secundă acum câțiva ani? Mutarea la Juventus nu e deloc o provocare! Să devii campion cu un club de liga a doua și să-l duci la cel mai înalt nivel ar fi. Eu asta înțeleg prin provocare, nu să vii la o echipă care a ieșit campioană de 7 ori la rând (n.r. 7 la acea vreme, între timp 8)”.

Vezi AICI clasamentul la zi și programul din Serie A!

AC MILAN // Zlatan Ibrahimovic a acceptat oferta italienilor! Detaliile contractului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  05 Decembrie 2019, 22:20

Adevarat grait. Desi nu-i un jucator oarecare, lui Zlatan nu-i este deloc strain comportamentul agresiv ( verbal, mai ales). Amintiti-va si vorbele deloc magulitoare la adresa lui Guardiola ( in schimb pe cele mieroase adresate lui Mourinho). Iar Cristiano este chiar un fotbalist foarte bun ( c-o fi, ori nu, mai ,, breaz'' decat Messi, asta o decide doar subiectivitatea fiecaruia dintre noi ! )

undergrant
undergrant  •  05 Decembrie 2019, 19:46

Bosniacul a remarcat cum ii sorb jurnalistii golaniile din gura si de atunci nu se mai opreste din debitat... Chiar te face curios sa vezi ce a mai zis, e un caz rar de aroganta extrema combinata lipsa de educatie si primitivism. Avem si noi unul in Romania, dar macar ala pozeaza in crestin...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close