INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIALOG

Zlatan Ibrahimovic, așa cum rar îl poți vedea » A plâns în timpul unei emisiuni: „A fost singurul meu prieten atunci când eram tânăr și pierdut”

Momentul emoționant cu Zlatan și Thijs Slegers / Captură Eurosport.it
Momentul emoționant cu Zlatan și Thijs Slegers / Captură Eurosport.it

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 11:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 12:01

Zlatan Ibrahimovic s-a emoționat teribil în timpul unui dialog cu prietenul Thijs Slegers, un jurnalist batav bolnav de leucemie. Recent, olandezul a anunțat că, din păcate, nu mai are nicio șansă în fața bolii incurabile, ipostază care l-a lăsat în lacrimi atât pe el, cât și pe fotbalistul suedez de 41 de ani.

Momentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în timpul unei transmisiuni ESPN, pentru ca mai apoi să se viralizeze în presa de pe tot mapamondul. Zlatan, cunoscut pentru personalitatea sa puternică, a căzut pradă emoțiilor, afectat de povestea lui Thijs Slegers.

Zlatan Ibrahimovic, emoționat: „A fost singurul meu prieten atunci când eram tânăr și pierdut”

„A fost singurul meu prieten atunci când eram tânăr și pierdut. M-a ajutat și mi-a oferit tot sprijinul de care aveam nevoie. Am ținut mereu legătura cu el, mereu va fi inima mea”, a spus Ibrahimovic conform Eurosport Italia, pentru ca mai apoi să i se adreseze direct lui Slegers, printre lacrimi:

 „Thijs, vreau doar să-ți spun că te iubesc, prietene!”.

Zlatan și Thijs Slegers se cunosc de mai bine de 20 de ani, din perioada în care Ibrahimovic era rebelul lui Ajax Amsterdam. Atunci, jurnalistul fusese un punct de sprijin pentru tânărul Zlatan. În cadrul emisiunii au participat mai mulți apropiați de-ai ziaristului afectat de boală.

Citește și alte știri de actualitate:

El va fi succesorul lui Jurgen Klopp la Liverpool? Varianta-surpriză lansată de presa din Italia

FOTO Arsene Wenger revoluționează fotbalul! Se pregătește schimbarea legii ofsaidului » Pe noua regulă, golul lui Deac la Craiova ar fi fost valabil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mateisn
mateisn  •  14 Februarie 2023, 12:33

De ce puneți eticheta cu "video" dacă în articol nu e nici un clip sau măcar vreun link către clip?

VanBasten
VanBasten  •  14 Februarie 2023, 12:27

Pe teren au plans adversarii lui. Zlatan nu e ca Olaru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează