INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

ZLATAN IBRAHIMOVIC // Nimeni nu mișcă în fața lui Zlatan! Suedezul și-a pus în gardă noul antrenor de la LA Galaxy: ce discurs a ținut

Zlatan Ibrahimovic // FOTO: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 14:56

Guillermo Barros Schelotto, 45 de ani,  noul antrenor al lui Los Angeles Galaxy, a făcut cunoştință foarte repede cu personalitatea lui Zlatan Ibrahimovic.

Chiar de la prima discuție, Schelotto, fost finalist în Copa Libertadores cu Boca Juniors, a fost pus în gardă de atacantul suedez de 37 de ani.

"Dacă echipa mea aleargă, alerg şi eu. Dacă suferă, atunci şi eu sufăr. Vârsta mea nu e importantă, ceea ce contează este mentalitatea mea şi proba de rezistență în teren. Nu mă voi menaja deloc", i-a promis liderul Zlatan tehnicianului argentinian, înaintea primei şedințe de pregătirea a noului sezon din MLS.

Zlatan Ibrahimovic evoluează pentru Los Angeles Galaxy din 2018, reușind de atunci 22 de goluri și 7 pase deisive în 28 de meciuri.

Vezi și: VIDEO Sergio Ramos, din nou erou pentru Real Madrid » Panenka și gol cu capul în două momente complicate din meciul cu Girona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează