INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

SPAL - Milan 2-2 // VIDEO Zlatan Ibrahimovic, revenire spectaculoasă! S-a refăcut în timp record și a fost decisiv în jocul echipei sale

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren în meciul SPAL - Milan 2-2 // foto: Guliver/gettyimages +45   FOTO
Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren în meciul SPAL - Milan 2-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 12:19 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 13:24

Refăcut în doar cinci săptămâni după o accidentare serioasă, Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a catalizat jocul lui AC Milan, care nu reuşea să revină de la 0-2 cu om în plus din minutul 43 pe terenul lui Spal. Meciul din Serie A s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

A fost nevoie de Ibrahimovic ca Milan să evite o mare ruşine la Ferrara, pe terenul penultimei clasate SPAL! Trupa lui Pioli părea complet debusolată şi nu era în stare să revină de la 0-2, deşi juca din minutul 43 cu un om în plus, după eliminarea lui D'Alessandro! 

Norocul rossonerilor că Zlatan s-a recuperat mai repede decât se aşteptau medicii de pe urma rupturii musculare la soleusul pulpei drepte suferite la un antrenament pe 25 mai. Intrarea suedezului la mijlocul reprizei secunde în locul lui Rebici a făcut posibilă, şi cu şansă, egalarea.

Ibrahimovic provocat autogolul!

Întors pe gazon după 115 zile de la ultima apariţie oficială în Serie A, la 39 de ani fără trei luni, Ibra nu a dat gol, dar „simpla lui prezenţă a afectat psihologic un adversar ce părea stăpân pe situaţie. N-a făcut miracole, doar a schimbat atitudinea Milanului", cum a punctat Gazzetta dello Sport. 

A creat spaţiu în careu pentru ca Rafael Leão să reaprindă meciul (79) şi a provocat harakiriul lui Vicari în prelungiri, în tentativa disperată de a-l anticipa pe suedez după centrarea livrată de Saelemaekers. Un punct cu care Milan rămane pe 7, ultimul loc de Europa League(oferit prin câştigarea Cupei de către Napoli), la o „lungime" faţă de Hellas Verona.

3 goluriare Ibrahimovic în 690 de minute adunate la Milan în nouă meciuri jucate în actuala Serie A

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Serie A

+41 FOTO

Citește mai multe știri despre Serie A:

Fiorentina - Sassuolo 1-3 // VIDEO Vlad Chiricheș, lăudat în presa italiană: „O singură pată pe o prestaţie impecabilă”

În caz că ai ratat: Cristiano Ronaldo, gol de generic pentru Juventus!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează