INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HOBBY

VIDEO Inegalabilul Zlatan! Ibrahimovic s-a dezlănțuit în sala de forță și a urcat clipul pe net

Zlatan Ibrahimovic / Captură The Sun
Zlatan Ibrahimovic / Captură The Sun

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 09:07 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 09:32

La 40 de ani, împliniți pe 3 octombrie, Zlatan Ibrahimovic continuă să impresioneze. Atât pe teren, cât și în afara lui.

Ultimul videoclip postat de suedez pe rețelele de socializare e mai mult decât relevant. Superstarul lui AC Milan, mare pasionat al artelor marțiale mixte, a făcut spectacol în sala de forță, unde și-a etalat corpul ce tinde spre perfecțiune.

Zlatan Ibrahimovic și-a ales corespondentul din tenis: „Când se enervează scoate ce e mai bun! Exact așa sunt și eu”
COMPARAȚIE
Zlatan Ibrahimovic și-a ales corespondentul din tenis: „Când se enervează scoate ce e mai bun! Exact așa sunt și eu”

Zlatan, care deține încă de la 17 ani centura neagră la taekwondo, le-a prezentat urmăritorilor săi o serie de lovituri de picior, demonstrându-și încă o dată abilitățile fizice extraordinare.

Zlatan Ibrahmovic vorbește despre cum e să fii fotbalist la 40 de ani

Suedezul de 40 de ani le-a acordat un interviu celor de la The Guardian, în stilu-i inconfundabil: „A fi Zlatan nu este ușor. În fiecare zi când mă trezesc, am dureri peste tot. Dar atâta timp cât am obiective, am adrenalină, eu merg mai departe. 

Voi continua cât pot. Nu vreau să am regrete peste câțiva ani. Mentalitatea mea spune altceva. Eu trăiesc numai la timpul prezent. Trăiesc clipa.”

Ibra își dezvăluie secretul: „Nu e vorba de contracte sau de a fi celebru. Eu nu am nicio problemă cu suferința. Pentru mine, este ca și cum ai lua micul dejun. Dar mulți oameni nu înțeleg suferința pentru că noua generație, cu toate aceste platforme, trebuie să facă puțin pentru a obține credit. Generația anterioară a trebuit să facă multe pentru a realiza ceva.

Sunt foarte mândru că aparțin generației mai vechi, iar Milan mă face să arăt tânăr. Este uimitor. Are acest efect, ca Benjamin Button. Alerg la fel de mult ca jucătorii tineri, care-și asumă mai multă responsabilitate și au mentalitatea corectă. Fac asta de 20 de ani. Trebuie să rămân un exemplu. Nu sunt acel câine care latră și nu face nimic. Eu sunt opusul.”

Viața este făcută din extreme, sus și în jos. Dacă totul ar fi fost perfect, cum ne arată filtrele digitale, n-am avea ce să vorbim. Încă fac greșeli, dar învăț din ele. Nimeni nu e perfect. 

- Zlatan Ibrahimovici, atacant AC Milan

VIDEO Imagini de colecție din cariera lui Zlatan Ibrahimovic

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns

Cântăreața care i-a cerut ajutorul lui Cristiano Ronaldo: „Ți-ar plăcea să le schimbi viața?” » Răspunsul înduioșător al fotbalistului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează