INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Zlatan Ibrahimovic a făcut senzație la festivalul de la Sanremo: „În condițiile astea, o să anulez show-ul. Să plece și violoniștii, dar să rămână fetele!”

Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images +6   FOTO
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2021 10:10 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 12:05

Impecabil în smoking, Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a făcut show în prima seară a festivalului de la Sanremo, alături de prezentatorul Amadeus: „Vinde patru cântăreți, violoniștii să plece, dar fetele să rămână”. 

În timp ce colegii de la Milan pregăteau meciul cu Udinese, Ibrahimovic strălucește la Sanremo. Suedezul nu a lăsat deloc să se simtă că este accidentat și trebuie să stea pe bară cel puțin trei săptămâni. 

Îmbrăcat la patru ace, impecabil în smoking, personalizat cu IBRA la rever, Zlatan a făcut spectacol în fața unei săli goale, din cauza restricțiilor COVID-19, dar gustat de public la TV.

Zlatan Ibrahimovic: „Transferă 4 la Liverpool!” 

Ibrahimovic a interpretat dezinvolt un scheci alături de prezentator, fiind un lider, la fel ca pe teren: „Amadeus, este o onoare pentru mine să mă aflu aici, dar e o onoare și pentru tine să mă ai tu aici. Uite care sunt regulile la Festivalul lui Zlatan! Prima: vom avea în acest concurs 22 de cântăreți, 11 contra 11”. 

Gazda celebrului eveniment l-a întrerupt: „Sunt 26 la această ediție". Ibra i-a tăiat-o scurt, cu același aer încruntat și serios etalat când fuge după minge și adversari: „Vinde-i pe cei în plus! Să trimitem patru la Liverpool, care caută apărători, sau îi pun să muncească la mine în grădină”.

Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+2 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

Ibrahimovic: „Altfel anulez festivalul” 

Atacantul de 39 de ani a continuat cu a doua regulă, stârnind râsete: „Scena nu-mi convine, îmi trebuie 105 metri cu 68, ca pe San Siro. Cât ai aici, Amadeus?". "20 pe 8, nu știu exact ce scrie în cele 65 de pagini ale protocolului”, a venit replica. „Poate asta e o scenă pentru persoane mici ca tine. În condițiile astea, o să anulez festivalul. Să plece și violoniștii, dar să rămână fetele!".

VIDEO Momente de neuitat din cariera lui Zlatan Ibrahimovic

Citește și alte știri de actualitate: 

Anunț fără echivoc în Spania: „Messi va continua la Barcelona doar dacă vin eu la echipă!”

Real Madrid i-a decis viitorul lui Zinedine Zidane! Ce se va întâmpla la finalul sezonului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
4335033576511326
Ad Rian  •  03 Martie 2021, 13:06

Un primitiv sau pe italienisch: "Un uomo primitivo."

adrianciprian
adrianciprian  •  03 Martie 2021, 12:17

Sexist. Ăsta e nivelul.

leu.mr
leu.mr  •  03 Martie 2021, 12:13

"Feminina" rau fata aia !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează