INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SUEDIA

Zlatan Ibrahimovic, mesaj puternic la revenirea în tricoul Suediei: „Vă gândiți că sunt un idiot și ce mai caut la 41 de ani aici?”

Zlatan Ibrahimovic ignoră retragerea
Zlatan Ibrahimovic ignoră retragerea

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 13:06 / Actualizat joi, 23 martie 2023 11:04

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul suedez al lui AC Milan, a anunțat că a răspuns convocării la lotul Suediei pentru preliminariile Euro 2024 pentru „a face diferența și a le demonstra celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat”.

La aproape 41 de ani și jumătate, Zlatan Ibrahimovic mai poate continua pe două fronturi. Atacantul suedez a fost chemat la națională pentru debutul din preliminariile CE 2024, la „dubla” cu Belgia și Azerbaidjan, și se simte în formă. 

Mihai Rotaru a reacționat după ce GSP a publicat datoriile Craiovei și a dezvăluit ofertele pentru 3 jucători: „Peste 12 milioane de euro în total”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru a reacționat după ce GSP a publicat datoriile Craiovei și a dezvăluit ofertele pentru 3 jucători: „Peste 12 milioane de euro în total”

A revenit titular la Milan, a purtat banderola de căpitan și a devenit cel mai bătrân marcator în istoria Seriei A după golul reușit cu Udinese (1-3).

Zlatan Ibrahimovic: „Sunt trecutul, prezentul și viitorul”

În stilu-i caracteristic, fotbalistul scandinav și-a dezvăluit obiectivele, povestind în presa din țara sa prin ce a trecut în ultima vreme. 

Eu nu am venit la echipa națională pentru acte de caritate. Sunt aici să fac diferența și să le demonstrez celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat. Eu reprezint trecutul, prezentul și viitorul. Toți mă întreabă cum mă simt la vârsta mea, dacă mă mai pot descurca, însă ar trebui să îi chestionați pe colegii mei de la club de 20 de ani, cu care încă joc, ce gândesc despre mine. Vreau s-ajut echipa să facă performanță și să obțină rezultatele pe care și le-a propus”, a declarat Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic ignoră retragerea

Puțini jucători de câmp mai activează la 41 de ani și se și remarcă pe teren: „Eu doream acel record de vârstă pentru ceea ce fac, nu pentru că aș fi bătrân. Le-am spus și colegilor la antrenament, vă gândiți că sunt un idiot și ce mai caut la vârsta asta aici? Dar timpul zboară și veți înțelege când vă veți apropia și voi de 40 de ani. Vă va cuprinde sigur panica. Pentru mine ar fi fost prea simplu să mă las după ce am câștigat lo scudetto. Cu adevărat prea ușor. Chiar și după accidentare nu m-am gândit niciodată să mă retrag. Provocările îmi dau adrenalina de care am nevoie, pentru că mai am multe de făcut”.

Zlatan Ibrahimovic: „Am atâtea oferte”

Zlatan a fost provocat de ziariști să spună dacă s-a gândit să accepte o funcție în afara terenului de joc, dar a driblat elegant întrebarea: „Am atâtea oferte, numai că nu vreau să le iau în considerare, mă simt încă fotbalist. Nu ar fi fost o decizie care să mă caracterizeze, nu mă gândesc la viitor la această vârstă și nu renunț la prezent. Așteptați până la sfârșit ca să înțelegeți de ce fac lucruri și modul în care le fac”.

M-am operat de trei ori și a fost un moment în care genunchiul nu era mai bine, mă aflam în tunel și nu mai vedeam luminița. Apoi totul a început să fie mai bine și mi-am revenit. 

- Zlatan Ibrahimovic, atacant suedez

Citește și:

Leo Messi a creat isterie în Argentina » Scos cu poliția din restaurant

Mutarea de mare maestru a lui Xavi » L-ar fi convins pe Messi să revină la Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează