INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Zlatan Ibrahimovici a anunțat unde va juca anul următor! "N-am terminat încă"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 15:31

Zlatan Ibrahimovici a ajuns la 37 de ani, însă n-are niciun gând de retragere. Atacantul a avut un sezon fantastic în MLS, unde în 27 de meciuri a dat 22 de goluri și a oferit 7 pase decisive.

S-a vorbit intens despre o posibilă plecare a fostului atacant de la PSG, Manchester United și Barcelona la AC Milan. Suedezul chiar părea la un moment dat foarte aproape de revenirea la clubul italian.

Totul s-a lămurit după ce Zlatan a postat un clip pe Facebook în care a ținut să-i asigure pe fanii MLS-ului de faptul că va juca în continuare la LA Galaxy.

"MLZ, n-am terminat cu tine încă", a fost mesajul ironic al suedezului, care a transformat Major League Soccer în Major League Zlatan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  17 Decembrie 2018, 22:10

Bai si eu care credeam c-a ales sa joace la echipa hartiei de impachetat peste atras de redactia-peluza (ros-albastra).

st.il.
st.il.  •  17 Decembrie 2018, 20:28

Poate am eu o falsă percepție dar trăiesc cu impresia că flăcăul ăsta tomnatic și devenit neinteresant, z.i., a devenit o adevărată marotă de media (întrecută doar de infarctul lui "busu"!), toate celelalte subiecte de presă, cu adevărat excepționale-gen, analizele oracolului de pipera vis-a-vis de situația precară a soccerului autohton, revoltele sincere ale regelui de ovidiu față de atitudinea de neînțeles a progeniturilor proprii în dispute cu echipe la fel de neînțeles, precum fc-sb, sau exterminarea totală a fcd-ului-subiecte care, la rândul lor, nu mai trezesc interes ***. Până la urmă, vorba aia...ce-mi e baba-rada, ce-mi e rada-baba !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează