INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Zlatan Ibrahimovici a făcut spectacol la prezentarea la LA Galaxy: "Sunt ca Benjamin Button, m-am născut bătrân și mor tânăr" » Se gândește la CM 2018: "Dacă vreau, joc, indiferent de ce zice Federația"

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 10:13

Zlatam Ibrahimovici s-a prezentat în stil grandios la LA Galaxy. "Destinul m-a dus aici. Nu vă faceți griji, am ajuns în Anglia în scaun cu rotile și am cucerit-o în 3 luni. Am multă adrenalină", a spus suedezul.

Los Angeles Galaxy l-a prezentat aseară pe Ibrahimovici, iar atacantul suedez a făcut, ca de obicei, show, pe placul americanilor: "Am venit aici să câștig și destinul m-a dus. Încă de când eram la PSG m-au vrut, mintea mea era acolo, nu la Manchester, dar atunci nu s-a mai făcut. Când Los Angeles a început să mă sune în fiecare zi, m-a pus pe gânduri. Nu am venit aici pentru un meci, ci pentru tot sezonul. Am foarte multă adrenalină".

"Și haterii m-au susținut"

Zlatan nu se consideră deloc terminat la 35 de ani. "Eu sunt ca Benjamin Button, m-am născut bătrân și voi muri tânăr. Nu vă faceți griji! Am ajuns în Anglia în scaun cu rotile și am cucerit-o în 3 luni. Spuneau că sunt prea vârstnic și prea lent pentru Premier League, însă în scurt timp până și haterii au devenit suporterii mei. La fel, aici. N-am nimic de dovedit, ci doar să performez. Am jocul în cap, mai trebuie să mă urmeze corpul".

"Știu cum se câștigă"

Ținta lui Ibra, retras din "națională" după EURO 2016, este Mondialul din Rusia: "Dacă vreau, voi fi la turneul final, orice ar spune federația. Ei cred că au o echipă bună, dar n-au câștigat nimic. Eu știu cum se câștigă! Nimeni nu trebuie să sune pe nimeni. Dacă mă doresc, sunt aici. Acum mă concentrez însă pe Galaxy". 

Ibrahimovici a semnat pe 18 luni cu LA Galaxy și va câștiga doar 1,2 milioane de euro anual.

"Sunt disponibil imediat, am atâta adrenalină și sper să mă țină mult timp. Dacă antrenorul are nevoie pentru tot meciul, joc 90 de minute. O luăm pas cu pas, sunt aici să ajut și să arăt la ce sunt bun" Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

 

187 de minute a jucat Ibrahimovici în acest sezon la Man. United, 7 meciuri și un gol. Au trecut 95 de zile de la ultima apariție pe gazon, cu Burnley

116 meciuriși 62 de goluri are Zlatan în "naționala" Suediei, pentru care a jucat ultima oară la Euro 2016

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ill7ven
ill7ven  •  31 Martie 2018, 19:43
Postat de mogadishul pe 31 Martie 2018, 13:42

Daca dai un pic zoom pe fata lui(in poza de mai sus) te intrebi daca are probleme la mansarda sau nu....apoi cand citesti vorbele lui..ca se crede dumnezeu ca el cucereste anglia..bla bla-uri...iti dai seama ca a luat-o pe ulei saracul..pacat de talentul lui..

Imaginea asta a lui e un intreg business pentru el, si-atunci e normal sa se tina de de-astea. Sunt convins ca atunci cand nu e in atentia publicului e mai domol.

mogadishul
mogadishul  •  31 Martie 2018, 13:42

Daca dai un pic zoom pe fata lui(in poza de mai sus) te intrebi daca are probleme la mansarda sau nu....apoi cand citesti vorbele lui..ca se crede dumnezeu ca el cucereste anglia..bla bla-uri...iti dai seama ca a luat-o pe ulei saracul..pacat de talentul lui..

baruch
baruch  •  31 Martie 2018, 13:28

un jucator fenomenal, dar...a trecut timpul si vorbele incep sa ia fata faptelor. mai bine se retragea in plina putere. in america n-a auzit nimeni de el, iar ciudateniile astea sunt gustate la cei din sporturile populare: baseball, fotbal american, baschet.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează