INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Zlatan s-a întâlnit cu puștii thailandezi salvați din peșteră: ”Ei m-au întrecut cu mult!”

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 12:54

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui LA Galaxy, a fost impresionat de cei 12 băieți asiatici la show-ul lui Ellen DeGeneres: ”Iată cea mai bună echipă din lume!”.

În vară, în timp ce în Rusia se juca Mondialul, lumea întreagă aștepta cu sufletul la gură deznodământul dramaticei povești din Thailanda. 12 puști între 11 și 17 ani ai unei echipe de juniori, care vizitau peștera Tham Luang Nang Non împreună cu antrenorul lor secund, au rămas blocați pe 23 iunie ca într-o capcană. Au fost salvați după 18 zile, pe 10 iulie.

Au primit o mulțime de invitații. Toți voiau să-i vadă, să discute cu ei. De curând, au fost la River Plate, antrenându-se pe Monumental din Buenos Aires.

Luni seară, s-au oprit în studiourile NBC din Burbank, California, pentru show-ul lui Ellen DeGeneres. Zlatan Ibrahimovici a fost lângă ei. Și băieții l-au impresionat pe atacantul lui LA Galaxy. "Credeam că eu sunt curajos, dar ei m-au întrecut cu mult", i-a felicitat suedezul în vârstă de 37 de ani. Le-a propus un schimb: "Voi îmi dați tricoul vostru și eu vi-l ofer pe al meu".

Le-a dăruit multe cadouri. Tricouri, mingi și bilete la următorul meci. Pe 28 octombrie. Acasă, în Los Angeles, cu Houston Dynamo.

"Ei au avut răbdare și încredere, demonstrând că pot munci excelent împreună. Iată cea mai bună echipă din lume!"
Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

Vezi și:  "Credea că va muri în clipa următoare. Spunea doar «Mulțumesc, mami!». Nu riposta" » Mama lui Kokorin, interviu emoționant după arestarea fiului ei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează