INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

Zlatan va merge totuși la Mondial! Motivul pentru care Ibrahimovici va fi în Rusia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 10:18

Zlata Ibrahimovici nu va fi în lotul Suediei pentru Campionatul Mondial 2018. Se va afla în Rusia în prima parte a turneului final pentru a-și reprezenta sponsorul Visa.

Până la urmă, Zlatan nu a păcălit pe nimeni. "Voi ajunge la Mondial", spunea atacantul suedez în vârstă de 36 de ani și lumea întreagă a crezut că va fi în lotul scandinavilor pentru turneul final. De aici, o întreagă controversă, deși selecționerul Janne Andersson nega mereu că Ibrahimovici va juca în Rusia.

Joi, federația a anunțat oficial că golgeterul all-time al galben-albaștrilor, retras de la națională după Euro 2016, nici nu se gândea la o întoarcere.

Totuși, Ibra va fi în Rusia. Ca ambasador al sponsorului său Visa. A confirmat și președintele lui LA Galaxy, Chris Klein, într-o declarație pentru Los Angeles Times: "A primit acceptul nostru. Nu va pierde multe antrenamente și nu va rata niciun meci". Pentru că MLS se oprește între 9 și 30 iunie, iar Zlatan va putea asista la prima parte a competiției. 

" Suedia e favorită pentru câștigarea Mondialului. E mai puternică fără mine. Nu fac parte din lot și nu pot spune mai multe" Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează