Luis Enrique e genial » Alvaro Morata a dezvăluit cum l-a pus pe picioare antrenorul: „Eram pe culoar, așteptam să intru la conferința de presă, când l-am auzit spunând asta”

Alvaro Morata (stânga) și Luis Enrique, selecționerul naționalei Spaniei (dreapta).
Foto: Imago
Alvaro Morata (stânga) și Luis Enrique, selecționerul naționalei Spaniei (dreapta). Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 10:52 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 11:59

Alvaro Morata (30 de ani), atacantul naționalei Spaniei, a dezvăluit modul în care Luis Enrique (52 de ani), selecționerul naționalei, l-a ajutat într-un moment dificil al carierei sale. 

De asemenea, vârful lui Atletico Madrid a prefațat partida pe care ibericii o vor juca în această seară, de la ora 21:00, în compania Germaniei, în etapa a doua a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar. 

Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor
CROAȚIA - CANADA
Primă pagină scandaloasă în presa din Croația: „Aveți gură, dar aveți și co***?”. Răspunsul pe măsură al canadienilor

Alvaro Morata: „La greu, Luis Enrique îi face pe fotbaliștii care nu joacă să se simtă la fel de importanți”

„Personalitatea selecționerului (n.r. - Luis Enrique) mă ajută să am încredere în propriile forțe. Sunt momente în care el glumește cu mine și cu ceilalți colegi. De asemenea, el ne ajută atât în momentele grele, precum și în momentele bune prin care trecem. La greu, Luis Enrique îi face pe fotbaliștii care nu joacă să se simtă la fel de importanți precum aceia care evoluează, dacă nu chiar mai importanți”, a declarat Alvaro Morata, într-un interviu pentru cotidianul spaniol Marca

Alvaro Morata: „Este greu de explicat cât de mult m-a ajutat Luis Enrique”

„Luis Enrique m-a ajutat foarte mult în ultimul an. Este greu de explicat. A avut încredere în mine în cel mai dificile momente nu numai din viața mea, dar, de asemenea, și din viața mea personală. Selecționerul simțea că întreaga țară îl atacă pentru că mă joacă. A fost o perioadă dificilă, dar el a rămas ferm pe poziții și m-a apărat. 

Singurul lucru pe care încerc să îl fac acum este acela de a îi răsplăti încrederea pe care a avut-o în mine, precum și tot ceea ce a făcut pentru mine”, a mai spus atacantul „Furiei Roja”. 

Alvaro Morata: „Am avut multe momente în care l-am simțit pe Luis Enrique apropiat mie”

„Am avut multe momente în care l-am simțit pe Luis Enrique apropiat de mine. Dacă ar fi să aleg însă unul dintre ele, ar fi acela de înaintea meciului cu Polonia (n.r. Spania - Polonia 1-1, la EURO 2021). 

Eram pe hol și așteptam să intru să vorbesc la conferința de presă. M-am ridicat în picioare și mă uitam în telefon. Țin minte că în acea zi vorbisem numai cu soția mea, cu părinții mei și cu copiii mei. 

L-am auzit pe domnul Enrique spunând la conferința de presă: «În echipa mea îi am pe Alvaro Morata, care este cel mai important jucător, și pe alți 10». Acela a fost momentul în care am știut că că nu trebuie să mă gândesc numai la ce se întâmplă pe teren. Știam numai că trebuie să dau totul, iar situația s-a schimbat radical după aceea”, a punctat Alvaro Morata. 

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar // Atmosferă incredibilă la Argentina - Mexic

Citește și:

Copleșitor! Lionel Messi și-a făcut idolul să plângă pe bancă, imediat după reușita splendidă din meciul cu Mexic » Și antrenorul Scaloni a cedat!

Cel mai mare fake news de la Campionatul Mondial a fost demontat chiar de antrenor: „Nu e momentul pentru așa ceva!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează