Drama prin care a trecut un fotbalist ce a jucat la Campionatul Mondial » Motivul pentru care a plecat la spital la pauza unui meci

Andre Ayew.
Foto: Imago
Andre Ayew. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 14:36 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 16:15

Andre Ayew (32 de ani), fotbalistul naționalei Ghanei, a trecut prin momente grele, după ce fiica sa în vârstă de 7 ani a leșinat și a trebuit să primească îngrijiri medicale la un spital din Al Wakrah. 

Totul s-a întâmplat după ce jucătorul celor de la Al Sadd a ratat un penalty, în partida pierdută de africani, scor 0-2, în fața Uruguayului, în runda cu numărul 3 a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar. 

Imediat după aflarea veștii, ghanezul a cerut să fie înlocuit pentru a merge la spital și a vedea starea în care se află fiica lui. Andre Ayew și-a asigurat fanii că fiica sa se simte mai bine pe zi ce trece.

Andre Ayew: „Am trecut prin momente grele din punct de vedere personal în ultimele zile”

N-a fost singura problemă a lui Andre Ayew. Fotbalistul a anunțat că finul său a decedat chiar în dimineața meciului Portugalia - Ghana, primul disputat de africani la Campionatul Mondial din Qatar. 

„Clasamentul grupei nu reprezintă ceea ce ne-am fi dorit de la acest turneu, dar, din păcate, așa a fost să fie. Sunt foarte, foarte mândru de colegii mei și de atmosfera pe care aceștia au creat-o atât pe teren, cât și în afara lui. 

Am trecut prin momente grele din punct de vedere personal în ultimele zile. Mi-am pierdut finul chiar în dimineața meciului cu Portugalia. Pe altă parte, fiica mea a trebuit să fie trasnportată la spital în timpul meciului cu Uruguay. 

Mulțumită lui Allah, se simte mai bine pe zi ce trece. Aceste vremuri grele mă vor inspira să revin mai puternic, să fiu mai bun în viitor și am convingerea că asta se va întâmpla alături de Stelele Negre (n.r. - denumirea naționalei Ghanei). Vreau să vă mulțumesc pentru rugăciunile făcute și pentru sprijinul pe care mi l-ați arătat. 

Odihnește-te în pace, Adam”, a postat Andre Ayew pe contul personal de Instagram, potrivit Rompi Pallone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează