INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  JAPONIA - CROAȚIA 1-1 (1-3 LA PEN.)

EXCLUSIV Croatul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 știe atuurile care au dus-o pe Croația în sferturile Mondialului: „Au venit cu un plus de valoare”

Croația e în „sferturile” Mondialului / Sursă foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Croația e în „sferturile” Mondialului / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2022 21:38 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 14:24

Antun Palic (34 de ani), croatul cu peste 100 de meciuri în prima ligă a României, a vorbit, în exclusivitate pentru GSP.ro, despre calificarea dramatică a Croației în „sferturile” Campionatului Mondial, în urma succesului reușit în fața Japoniei (1-1, 3-1 d. pen). 

Palic, liber de contract în acest moment, consideră că experiența superioară a Croației a făcut diferența în fața Japoniei, chiar dacă admite că jocul naționalei sale „n-a fost chiar cel mai bun”. Fost internațional în naționalele de tineret ale ex-iugoslavilor, Palic face o comparație între generația care a făcut finala în 2018 și numele care se remarcă din actuala selecționată, recunoscând că misiunea în fața Braziliei va fi una „foarte grea”. 

Duckadamović! Croația se califică dramatic în „sferturile” Campionatului Mondial » Portarul a făcut minuni la penalty-uri contra Japoniei
Japonia - Croația 1-1 (1-3 la pen.)
Duckadamović! Croația se califică dramatic în „sferturile” Campionatului Mondial » Portarul a făcut minuni la penalty-uri contra Japoniei

Antun Palic, după calificarea Croației în sferturile Mondialului: „Ne lipsesc Mandzukic sau Rakitic, dar avem o generație tânără foarte bună”

„Suntem foarte bucuroși pentru rezultat! Japonia a fost un adversar foarte bun azi, în timp ce noi nu am făcut cel mai bun meci. Dar echipa Croației știe să joace, are experiență în astfel de meciuri. Livakovic a fost superb la penalty-uri.

Majoritatea actualilor jucători sunt din generația tânără. Într-adevăr, ne lipsesc nume precum Mandzukic sau Rakitic, dar avem jucători foarte buni, cum ar fi Josko Gvardiol sau Lovro Majer, care au adus un plus de valoare. Personal, Gvardiol mi s-a părut că e cel mai bun jucător al nostru”, a spus Palic, într-un dialog cu GSP.ro. 

Va fi o partidă foarte grea împotriva Braziliei. Părerea mea e că avem nevoie de meciul perfect. 

- Antun Palic

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din „optimea” Japonia - Croația

+11 FOTO

Citește și alte știri despre naționala Croației:

Duckadamović! Croația se califică dramatic în „sferturile” Campionatului Mondial » Portarul a făcut minuni la penalty-uri contra Japoniei

GALERIE FOTO Fosta Miss Croația nu a ținut cont de critici » Cum a apărut la Japonia - Croația

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează