INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - CROAȚIA

GALERIE FOTO Soția unui jucător argentinian, gata de semifinala Mondialului » Ce a făcut în ziua meciului

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 13:51 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 13:53

Argentina joacă azi în semifinalele Campionatului Mondial, iar iubitele și soțiile jucătorilor sunt gata să-i susțină din nou pe jucătorii lui Lionel Scaloni.

În tribunele „Lusail Stadium” se va afla și Augustina, soția lui Lautaro Martinez. Partenera atacantului lui Inter nu a ratat niciun meci și de fiecare dată a atras toate privirile în tribune, datorită ținutei sale.

+39 FOTO

Iubita lui Lautaro simte deja tensiunea semifinalei. Azi a postat o fotografie din sala de fitness, cu mesajul „Antrenament înaintea meciului, împotriva stresului”.

Augustina, în centrul atenției încă de când a ajuns în Qatar

În noiembrie, când a ajuns în Doha, Agustina Gandolfo a profitat de vremea bună și s-a bronzat pe pe terasa hotelului de lux în care locuiește la Doha, în perioada Mondialului. O sfidare pentru autoritățile Qatarului.

Augustina Gandolfo (26 de ani) și Lautaro sunt împreună din 2018, când atacatul a ajuns la Inter. Augustina, un celebru model, și internațional argentinian au împreună o fetiță.  Augustina este pasionat de fitness și deține un restaurant în Milano.

+39 FOTO

Citește și: 

„Steagul se dă jos” » Propunerea nebună pe care Ivana Knoll a fost nevoită să o refuze imediat pe Instagram: „Nu voi face asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează