INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - CROAȚIA

Selecționerul Argentinei reacționează după acuzele din meciul cu Țările de Jos: „Noi știm să pierdem” » Ce spune de meciul contra Croației

Lionel Scaloni // FOTO: Imago
Lionel Scaloni // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 17:31 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 18:08

Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a prefațat azi semifinala Campionatului Mondial, contra Croației (marți, 21:00). 

Antrenorul a vorbit despre duelul cu Țările de Jos și de acuzele care le-au fost aduse argentinienilor, după jocul dur prestat în sferturi. 

Vine cu valiza cu prime! Cum sunt motivați marocanii pentru calificarea în finala Mondialului
FRANȚA - MAROC
Vine cu valiza cu prime! Cum sunt motivați marocanii pentru calificarea în finala Mondialului

Lionel Scaloni reacționează după acuzații primite de Argentina 

„Meciul s-a jucat așa cum trebuie. Atât din partea Argentinei, cât și din partea adversarilor. Așa e fotbalul. Sunt momente în care totul poate fi mai complicat, pot apărea discuții, dar există un arbitru.

Noi știm să pierdem. Am fost învinși de Arabia Saudită și am plecat tăcuți la hotel. Nu sunt de acord cu ideea că nu știm cum să se comportăm când câștigăm. Am cucerit Copa America, iar după meci Messi și Paredes discutau cu Neymar pe tunel. 

Să renunțăm la această idee pentru că nu este adevărată. Noi nu suntem așa”, a spus Lionel Scaloni, potrivit Ole. 

Lionel Scaloni prefațează Argentina - Croația 

„Ne așteptăm la un meci dificil. Croația joacă precum o echipă mare. Joacă un fotbal bun. Are jucători de calitate la mijloc, iar cei din atac sunt rapizi și periculoși. 

E o plăcere să-l vedem pe Modric pe teren. Este un exemplu pentru toți, datorită comportamentului său. Cine iubește fotbalul vrea astfel de jucători pe teren”, a adăugat selecționerul.

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

Citește și: 

„Lebăda neagră” a Croației » Ovidiu Ioanițoaia, despre Luka Modric, sufletul și motorul selecționatei lui Zlatko Dalic: „Te întrebi dacă-i om ori e mașină?!”

Emiliano „Dibu” Martinez, portarul necunoscut din 2020 e acum eroul Argentinei » Cel care provoacă și apără penalty-uri e preferatul lui Messi: „Ești o fiară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează