VIDEO Cine e femeia pe care Lionel Messi a îmbrățișat-o pe teren după finala Mondialului » Fanii au crezut că e mama lui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 07:38 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 10:02

Imediat după ce finala Campionatul Mondial s-a încheiat, jucătorii Argentinei au dat startul petrecerii, chiar pe gazon, alături de staff, familie și prieteni.

Una dintre imaginile care au devenit virale pe internet a fost cu Lionel Messi. Căpitanul Argentinei a fost filmat bucurându-se în brațele unei femei. Mulți au crezut că e mama sa, bazându-se pe modul în care starul de la PSG a reacționat, dar și pe asemănarea dintre cele două.

Ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la Mondialul din Qatar
EDITORIAL
Ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la Mondialul din Qatar

Cine e femeia pe care Messi a îmbrățișat-o după finala CM 2022

Daily Mail scrie că femeia nu este Celia, mama lui Leo, sau o altă rudă, ci Antonia Farias, bucătarul naționalei Argentinei. Aceasta face parte din staff de mai bine de 10 ani, iar jucătorii argentinieni, în frunte cu Lionel Messi, o apreciază foarte mult.

VIDEO Momentul emoționant în care Messi și Antonia se bucură după Argentina – Franța 

Antonia Farias călătorește în mod regulat cu naționala lui Lionel Scaloni, fiind prezentă atât la Copa America, cât și la Campionatele Mondiale din Rusia și Qatar.  Presa din Argentina scrie că jucătorii o apreciază pentru modul în care aceasta se comportă cu ei, dar și pentru mâncarea pe care le-o pregătește. 

VIDEO Mesajul lui Messi după cucerirea Campionatului Mondial

Alături de un videoclip emoționant care-i parcurge întreaga carieră, Leo Messi a postat un mesaj de mulțumire pe Instagram.

„De la Grandoli (n.r. - clubul unde Messi a făcut primii pași în fotbal) până la Campionatul Mondial din Qatar au trecut aproape 30 de ani. Au fost aproape trei decenii în care mingea mi-a oferit multe bucurii și, de asemenea, puțină tristețe. Întotdeauna am visat să fiu campion mondial și nu am vrut să mă opresc din a încerca, chiar știind că s-ar putea să nu se întâmple niciodată.

Acest trofeu pe care l-am câștigat este și pentru toți cei care nu au reușit înainte, cum s-a întâmplat și în 2014, în Brazilia, unde toată lumea a meritat ​​pentru modul în care a luptat până în finală, au muncit cu toții din greu și și-au dorit la fel ca mine. Meritam să câștigăm acea finală nenorocită.

Este și pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri. Și pentru toți cei care au susținut mereu echipa națională fără să se uite atât de mult la rezultate, ci mai degrabă la dorința pe care am pus-o mereu în teren, chiar și atunci când lucrurile nu au mers așa cum ne-am fi dorit. 

Și, bineînțeles, este și pentru acest frumos grup care s-a format la națională, cu staff-ul tehnic și toți oamenii din anturajul Argentinei, cei din spate, care lucrează zi și noapte ca să ne fie nouă mai ușor. 

De multe ori eșecul face parte din călătorie și din procesul de învățare, iar fără dezamăgire este imposibil să reușești. Multumesc mult, din suflet! Hai, Argentina!”, a scris Messi.

Citește și: 

Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a ajuns cu greu acasă: mii de fani l-au așteptat

„Dibu” Martinez, protagonist și în timpul paradei de la Buenos Aires » Și-a bătut joc de Mbappe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  22 Decembrie 2022, 14:15

Soacra-sa?!

dobrin
dobrin  •  21 Decembrie 2022, 22:36

Fanii au crezut că e mama lui Leo, cand colo era mama lui Stefan cel Mare...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Decembrie 2022, 18:47

...normal ca nu este mama lui leo ...numai prostii de romani puteau sa preia asa ceva fara sa verifice ...ce presa jalnica avem ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează