VIDEO Ziua în care Maradona l-a umilit pe Scaloni, noul selecționer de aur al Argentinei: „Am înnebunit cu toții? Ăsta nu poate dirija nici traficul!”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 16:30 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 16:56

Lionel Scaloni (44 de ani) este erou în Argentina. În decurs de un an a câștigat Copa America, Finalissima și Campionatul Mondial. Dar Diego Maradona nu a crezut în el.

După o carieră decentă ca jucător, cu echipe precum Estudiantes, Deportivo La Coruna, West Ham, Santander, Lazio, Mallorca și Atalanta, Scaloni s-a retras în 2016, iar în următorul an și-a început cariera de antrenor.

Scaloni a fost antrenor secund la Sevilla și la națională, iar în vara lui 2018 a fost numit selecționer interimar. Ulterior a fost păstrat în funcție și a început o serie incredibilă, încheiată cu un succes la Campionatul Mondial.

VIDEO. Diego Maradona nu a crezut în Lionel Scaloni

El día que Maradona humilló a Lionel Scaloni

El día que Diego Maradona humilló brutalmente a Lionel Scaloni. Muchos argentinos criticaron la elección de Lionel Scaloni como técnico de la selección argentina, y uno de ellos fue Diego Maradona, quien liquidó al joven DT. Y Scaloni respondería a "El Diego". También le taparía la boca a todos críticos.

Publicată de Cracks pe Vineri, 16 decembrie 2022

Numirea lui Scaloni pe banca „pumelor” l-a înfuriat pe Diego Maradona. Legendarul jucător, campion în 1986, a avut mai multe declarații dure, în diferite intervenții la adresa selecționerului.

Iar o parte dintre ele au fost publicate din nou, după succesul Argentinei.

„Scaloni e un băiat extraordinar, dar nu poate dirija nici traficul. Cum să-i dăm naționala lui Scaloni? Am înnebunit cu toții? Îl puneți pe Scaloni? Iar el spune «Eu sunt pregătit».

 Ca om, aș sta la masă cu el. Dar ca selecționer, nu. Poate să meargă la Mondial, dar la Mondialul de motociclism. 

Cu Scaloni nu vom rata calificarea la Mondial. Naționala e prea mare pentru el! L-au împins acolo și problema e că se crede selecționer”, au fost declarațiile lui Maradona despre Scaloni.

Argentina, noua campioană mondială

  • Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.
  • După o pauză de 36 de ani, Argentina aduce al treilea titlu mondial în vitrină!
  • Pentru Leo Messi este încununarea unei cariere fabuloase. Trofeul mondial era singurul care îi lipsea din palmares!
  • Disctincțiile Campionatului Mondial: Leo Messi (fotbalistul turneului), Enzo Fernandez (cel mai bun tânăr jucător), Emiliano Martinez (portarul turneului) și Kylian Mbappe (golgeterul turneului).

Citește și:

„Cât? Cât?” » Messi a dansat cu cecul uriaș adus în vestiar! Suma totală încasată de Argentina după Mondial

Dumitru Dragomir, despre gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „Dacă nu o să fie așa, să nu îmi ziceți Mitică!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
brujo
brujo  •  22 Decembrie 2022, 22:00
Postat de radumatei pe 20 Decembrie 2022, 19:22

Da, au pus ăia un cip în minge și au dirijat-o din biroul lui Infantino să intre în poartă la fiecare meci. Și la penalty-uri i-au pus-o în brațe lui Dibu Martinez. Așa a fost făcută Argentina campioană mondială de către FIFA. Pentru mai multe conspirații și dezvăluiri senzaționale, urmăriți-l pe userul @brujo.

Nu prea te pricepi la fotbal ... e ok, si chibitii au loc aici ...

rumunek
rumunek  •  21 Decembrie 2022, 09:38
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 20 Decembrie 2022, 17:34

Randooame asta este selectioner nu antrenor ...stii care este diferenta ??? Este selectioner ca nentu jiji !!

Mă confunzi, dar pentru unu’ care folosește nume de localități pe care nu le poate localiza pe hartă, nici măcar la modul “e p-acolo”, nu e o surpriză. Albanezii și ciprioții ăia ce-or mai face?

radumatei
radumatei  •  20 Decembrie 2022, 19:22
Postat de brujo pe 20 Decembrie 2022, 18:03

Pai a avut dreptate. Argentina a fost facuta de fifa campioana mondiala, nu de scaloni baloni asta ...

Da, au pus ăia un cip în minge și au dirijat-o din biroul lui Infantino să intre în poartă la fiecare meci. Și la penalty-uri i-au pus-o în brațe lui Dibu Martinez. Așa a fost făcută Argentina campioană mondială de către FIFA. Pentru mai multe conspirații și dezvăluiri senzaționale, urmăriți-l pe userul @brujo.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează