VIDEO Starurile Argentinei, la un pas de accident » 5 campioni în frunte cu Messi s-au urcat pe autocar și au fost aproape să fie răniți

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 10:46 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 11:44

Naționala Argentinei a ajuns în Buenos Aires în jurul orei 02:30, iar jucătorii au pornit de la aeroport spre centrul orașului într-un autocar descoperit, în fața a 50.000 de fani. 

La sărbătoarea din capitală, patru dintre vedetele Argentinei ar fi putut fi victimele unui accident, care ar fi putut strica sărbătoarea „pumelor”. 

Aflați pe autocar, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria, Lionel Messi și Nicolas Otamendi au fost la un pas de a lovi un cablu. 

VIDEO Vedetele Argentinei, la un pas de accident 

Neatenți, cei 5 jucători au evitat cablul. Aceștia l-au văzut în ultimul moment și s-au aplecat chiar înainte să-l lovească. Leandro Paredes a fost cel mai aproape să fie accidentat, cablul smulgându-i șapca pe care mijlocașul o purta pe cap. Norocul lor a fost că autocarul înainta cu viteză mică prin mulțime și au avut timp de reacție. 

50.000 de fani la Buenos Aires 

Deși era târziu în noapte, aproximativ 50.000 de fani au ieșit pe străzile din Buenos Aires pentru a-i vedea pe campionii mondiali. 

Iar petrecere va continua în Argentina. În această după amiază sunt așteptați peste un milion de fani în Piața Republicii din Buenos Aires. Guvernul tocmai ce a decretat ziua de 20 decembrie zi liberă națională, se așteaptă ca atmosfera creată de argentinieni pe străzi să fie fără precedent.

Cupa Mondială a ajuns în Argentina / foto: Guliver/Getty Images
Cupa Mondială a ajuns în Argentina / foto: Guliver/Getty Images
Cupa Mondială a ajuns în Argentina / foto: Guliver/Getty Images
Cupa Mondială a ajuns în Argentina / foto: Guliver/Getty Images
Cupa Mondială a ajuns în Argentina / foto: Guliver/Getty Images
+23 FOTO

Argentina, noua campioană mondială 

Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

  • După o pauză de 36 de ani, Argentina aduce al treilea titlu mondial în vitrină!
  • Pentru Leo Messi este încununarea unei cariere fabuloase. Trofeul mondial era singurul care îi lipsea din palmares!
  • Disctincțiile Campionatului Mondial: Leo Messi (fotbalistul turneului), Enzo Fernandez (cel mai bun tânăr jucător), Emiliano Martinez (portarul turneului) și Kylian Mbappe (golgeterul turneului).

 Citește și:

„Cât? Cât?” » Messi a dansat cu cecul uriaș adus în vestiar! Suma totală încasată de Argentina după Mondial

În vizită la Minsk, Vladimir Putin a ținut să-și spună impresiile despre finala Mondialului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
EdsonArantes
EdsonArantes  •  20 Decembrie 2022, 17:00

Es modus in rebus????????️

JimBeam40
JimBeam40  •  20 Decembrie 2022, 11:43

asa i cu cocalarii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează