INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ANGLIA - FRANȚA 1-2

Basarab Panduru ştie de ce a ratat Harry Kane execuţia de la 11 metri cu Franţa, deşi anterior transformase impecabil: „După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 23:39 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 23:48

Basarab Panduru (52 de ani), fost mare internațional, a analizat penalty-ul ratat de Harry Kane (29 de ani), atacantul naționalei Angliei, în partida cu Franța, din „sferturile” de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Britanicii au pierdut cu 1-2 în fața „cocoșului galic” și au fost eliminați. 

Semifinalele Campionatului Mondial: când se joacă, cine e favorită la pariuri pentru câștigarea trofeului + Cine transmite la TV
SEMIFINALE
Semifinalele Campionatului Mondial: când se joacă, cine e favorită la pariuri pentru câștigarea trofeului + Cine transmite la TV

Basarab Panduru: „Nu trebuia să-l bată nici pe primul”

„Kane trebuia să-l bată şi al doilea penalty, îl bătea şi pe al treilea şi până la al zecelea. După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el. Dacă punem contextul, nu trebuia să-l bată nici pe primul. Ştie Lloris cum dai (n.r. - cei doi sunt colegi la Tottenham). Ai dat la un metru peste poartă.

Probabil că l-ai văzut cu coada ochiului că s-a aruncat acolo, atunci ai băgat prea mult piciorul sub minge şi s-a dus peste poartă. Dacă-l bătea precum primul, fizic nu putea să ajungă.

De atât timp e tot întâmplare la penalty-uri la englezi? La EURO nu mi-a plăcut cum au ales executanţii, dar aici a fost Kane. Aia e, ce să faci? Explicaţii vor oamenii care n-au făcut fotbal, care cred că dacă doar bagă bani şi trebuie să le şi explici şi de ce pierzi. E fotbal, nu câştigi toate meciurile.

Să-l scoatem pe Kane şi să vedem cine bătea. E cineva care putea? Era cineva avizat care a bătut mai multe penalty-uri decât Kane? E om Kane, nici la penalty nu poţi să zici că acolo vreau să dau şi acolo dau. Nici poarta aia nu mai e atât de mare”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

Citește și:

Fază la limită în Anglia - Franța » Harry Kane a sărit ca ars și a cerut penalty, VAR-ul nu a intervenit + Verdictul lui Ovidiu Ioanițoaia de la masa presei

Fernando Santos, „făcut pachet” după ce l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă: „Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
1cesare
1cesare  •  11 Decembrie 2022, 14:27

Panduru e mare fost internațional comparând cu ce sunt acum în Națională ... la vremea lui era doar un jucător de Națională.

sictir
sictir  •  11 Decembrie 2022, 13:58
Postat de emil1986 pe 11 Decembrie 2022, 10:45

Există. Chiar foarte mulți.

Asa cu exista stelisti si gigisti. Nu prea multi gigisti, ce-i drept...

sictir
sictir  •  11 Decembrie 2022, 13:57

Panduru de ce e mare international???

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close