Selecționerul Braziliei, de acord cu Neymar: „Îmi permit să fac asta acum”

Neymar și Tite, Selecționerul Braziliei. Foto: Getty Images
Neymar și Tite, Selecționerul Braziliei. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 14:35 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 14:39

Neymar, vedeta naționalei Braziliei, a scris pe Twitter: „Casemiro este de mult timp cel mai bun închizător din lume”. Tite a zâmbit: „De acord”. Mijlocașul a marcat golul victoriei cu Elveția, scor 1-0.

Din cauza gripei răspândite în cantonamentul Braziliei, Neymar a rămas la hotel în timpul meciului cu Elveția (1-0). Nu a pierdut ocazia de a lansa un mesaj pe Twitter după victorie: „Casemiro este de mult timp cel mai bun închizător din lume”. 

Probleme pentru Istvan Kovacs? Collina explică modul de evaluare a arbitrilor: „E un mix între munca de la antrenament și performanțele din meciuri”
CM QATAR
Probleme pentru Istvan Kovacs? Collina explică modul de evaluare a arbitrilor: „E un mix între munca de la antrenament și performanțele din meciuri”

Tite: „Casemiro e elementul surpriză” 

Întrebat dacă e de acord cu ceea ce tocmai scrisese Neymar, selecționerul a răspuns zâmbind: „Întotdeauna respect opiniile celorlalți și nu le comentez, dar îmi permit să o fac de această dată. Sunt de acord”. 

Tite a și explicat de ce îl apreciază atât de mult pe Casemiro. „E un jucător care muncește mult la centrul terenului. Când apare o oportunitate însă, el e mereu elementul surpriză care vine din spate”, a spus tehnicianul în vârstă de 61 de ani, din 2016 pe banca Selecao și care va părăsi naționala auriverde după turneul din Qatar. 

Tite: „E într-un moment magic” 

Jurnaliștii brazilieni au trecut la subiectul „Neymar”, dar antrenorul s-a întors la închizător: „Cum a fost primul meci fără Ney? L-ați ales pe Casemiro cel mai bun jucător”. 

Selecționerul Braziliei, de acord cu Neymar: „Îmi permit să fac asta acum”
Casemiro a marcat golul victoriei cu Elveția, scor 1-0, Foto: Getty Images

Tite nu a scăpat de întrebarea legată de absența decarului. „Neymar e într-un moment magic, are această mare calitate, de a-și dribla adversarii, de a face diferența. Ne lipsește, dar alți jucători sunt gata să-i preia rolul”. 

Neymar, care are glezna dreaptă încă umflată după tacklingul lui Milenkovic, ar putea reveni în „optimi”. Selecționerul, jucătorii și fanii speră ca playmakerul să mai evolueze la acest turneu. E scânteia care aprinde jocul Braziliei. 

67 de selecțiiare Casemiro la Seleção. A marcat luni al 6-lea gol, al doilea în 2022

Corespondență GSP din Qatar / Show de lumini înaintea partidei Brazilia - Serbia

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Sfidează pe toată lumea! Cristiano pretinde că golul cu bucluc îi aparține, deși s-a confirmat că n-a atins mingea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează