Bucătarul-șef al Germaniei dezvăluie schimbarea fundamentală făcută de jucătorii lui Hansi Flick: „3 zile nu fac asta, le prelungește cariera”

Anton Schmaus, bucătarul de talie Michelin al naționalei Germaniei, foto: Imago
Anton Schmaus, bucătarul de talie Michelin al naționalei Germaniei, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 17:55 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 19:57

Anton Schmaus, bucătarul de talie Michelin al naționalei Germaniei, spune că jucătorii aleg din ce în ce mai mult opțiunile pe bază de plante în alimentație și că asta le poate prelungi cariera. 

Conform lui Schmaus, cel puțin una dintre mesele zilei a devenit 100% din plante pentru naționala lui Hansi Flick. Costa Rica - Germania se joacă în această seară, de la ora 21:00, pe TVR Info. 

Scandal de adulter la Campionatul Mondial: doi jucători, acuzați că au o relație cu nevestele colegilor!
ADULTER
Scandal de adulter la Campionatul Mondial: doi jucători, acuzați că au o relație cu nevestele colegilor!

Anton Schmaus: „Avem mai mereu opțiuni vegane. 4 zile pe săptămână carne, 3 zile nu”

„Jucătorii se apucă din ce în ce mai mult de alimentația pe bază de plante. Mulți dintre ei lucrează cu nutriționiști. Jucătorii reduc consumul de carne și pește. În mod normal, ofer cel puțin un fel de mâncare complet pe bază de plante. Pentru micul dejun, există întotdeauna opțiuni vegane. 

Pentru prânz și cină, există întotdeauna și opțiuni vegane. Inclusiv pastele, care pot fi și vegane, apoi o mulțime de legume și năut. Am o ofertă destul de largă pentru jucători, linte și năut. Există o influență a stilului bucătăriei mediteraneene, așa că cu siguranță vom integra acest lucru în bufetul nostru. Mulți jucători consumă carne și pește timp de 4 zile, pentru ca următoarele 3 să mănânce exclusiv vegan. 

În primul rând, este mult mai bine pentru întregul nostru mediu. Asta e important. Dacă reducem consumul de carne și pește, atunci mediul înconjurător se va îmbunătăți și va fi mai ușor de trăit. Dieta pe bază de plante este mult mai bună pentru organism. Este mai ușor de digerat. 

Consumul de plante este bun pentru bunăstarea și confortul tău. Acesta este un mare plus. Toată lumea se gândește la viitor. Jucătorii de fotbal sunt modele pentru jucătorii mai tineri și pentru copii. Lionel Messi, dacă începe să mănânce vegan de acum înainte, poate performa la același nivel”. 

Citește și alte știri de Campionatul Mondial de fotbal: 

Povestea de film a lui „Rakețu'”, românul angajat de naționala Portugaliei să aibă grijă de Cristiano Ronaldo la CM 2022

Gazeta, prezentă la conferința Braziliei » Dani Alves, gata de un record istoric: „Culeg ce am semănat în 16 ani”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  02 Decembrie 2022, 14:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  01 Decembrie 2022, 21:51

Germania si incalzirea globala….

mr90
mr90  •  01 Decembrie 2022, 21:27

Povesti vegetariene !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează