VIDEO+FOTO Un presupus milionar din Qatar a încercat să cucerească o jurnalistă ESPN » Cadoul incredibil de peste 1.000 de euro!

Sofia Martinez (30 de ani), jurnalistă sportivă care transmite din Qatar pentru mai multe posturi din Argentina, a primit un cadou neașteptat din partea unui presupus localnic milionar. +12   FOTO
Sofia Martinez (30 de ani), jurnalistă sportivă care transmite din Qatar pentru mai multe posturi din Argentina, a primit un cadou neașteptat din partea unui presupus localnic milionar.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 23:36 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 00:04

Sofia Martinez (30 de ani), jurnalistă ESPN care transmite din Qatar pentru mai multe posturi din Argentina, a primit un cadou neașteptat din partea unui presupus localnic milionar care încerca s-o cucerească. 

Sofia Martinez este corespondentă a televiziunii publice din Argentina, a postului ESPN, dar și a programului de radio „Perros de Calle”. 

+8 FOTO

Surpriză pentru o jurnalistă din Argentina: cadoul primit de la un localnic

În timp ce era în direct, un qatarez, despre care argentinienii scriu că ar fi milionar, a invitat-o într-un spectaculos bolid Lamborghini. Pe unul dintre locuri se afla o cutie neagră de care era legată cu fundă o versiune mini a trofeului Campionatului Mondial. „E pentru mine?”, a întrebat Sofia. Răspunsul a venit instant: „Da, este al tău!”. 

Argentinianca s-a îndepărtat de mașină și a deschis pachetul. A găsit un smartphone Samsung S22 Ultra, care valorează cel puțin 1.000 de euro.

În studioul emisiunii, moderatorul și invitații se întreceau în glume: „Din acest moment ești urmărită non-stop de guvernul din Qatar”.

Sofia Martinez este într-o relație cu jurnalist Diego Leuco, prezent la rândul lui la Campionatul Mondial. Argentinianca a bifat deja în carieră cele mai importante competiții sportive, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo.

VIDEO. Interviu cu Vasile Niculae, fostul portar al Rapidului care trăiește de 24 de ani în lumea arabă

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial din Qatar: 

Mbappe și Giroud, imaginile serii la Mondial: „Luați-vă o iubită care să se uite așa la voi”
FRANȚA - POLONIA 3-1
Mbappe și Giroud, imaginile serii la Mondial: „Luați-vă o iubită care să se uite așa la voi”
Amatorism incredibil în naționala Franței » Arbitrul a oprit meciul cu Polonia din cauza lui!
FRANȚA - POLONIA 3-1
Amatorism incredibil în naționala Franței » Arbitrul a oprit meciul cu Polonia din cauza lui!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
Vasi86
Vasi86  •  06 Decembrie 2022, 09:24

Probabil nu i-a nimerit pretul, sa incerce cu un Ferrari :)

valihaita
valihaita  •  05 Decembrie 2022, 21:21

Trebuia sa-i ofere un iphone 14 pro Max!

paolo12
paolo12  •  05 Decembrie 2022, 07:32

Senzational!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează